Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Архива по категорија „Машини за полнење шишиња и капаци“

Машини за полнење и зачувување на шишиња

GZ-50 алуминиумска капалка

411

921846 година
 • Опрема за тркалање на алуминиумски капачиња на шишиња
 • Опрема за тркалање на алуминиумски капачиња на шишиња
 • Опрема за тркалање на алуминиумски капачиња на шишиња
 • Опрема за тркалање на алуминиумски капачиња на шишиња
 • Опрема за тркалање на алуминиумски капачиња на шишиња

Автоматска машина што става алуминиумски капачиња на ампули од пеницилин пред-плутана со гумени затка. Снабдувањето со шишиња, капи и тркалање се автоматизираат и производителот може да направи машина за големината на шишињата на клиентот. Автоматско хранење шишиња и алуминиумски капачиња од канти. Дозирањето се прилагодува со распрскувачи во прав. Продуктивност 2500 шишиња на час. Тежина 380 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за покривање. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

GF-04 машина за полнење и затворање на пластични шишиња

409

921829
 • Пополнување на течности во пластични шишиња со обвивка
 • Пополнување на течности во пластични шишиња со обвивка
 • Пополнување на течности во пластични шишиња со обвивка
 • Пополнување на течности во пластични шишиња со обвивка
 • Пополнување на течности во пластични шишиња со обвивка

Автоматска опрема за полнење на течности во пластични и стаклени шишиња, проследена со обвивка и затегнување на капаците. Автоматско снабдување со шишиња, капачиња од канти за складирање. Дози на течност од 10 до 250 ml. Во исто време се флашира во 4 шишиња. Продуктивност 2100-3000 шишиња на час. Тежина 600 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за флаширање и затворање. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Ротирачката табела за автоматско хранење шише е дел од дизајнот. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

XL-12 машина за полнење и затворање на пластични шишиња

404

921774
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња
 • Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња

Автоматска опрема за полнење на течности во нестабилни шишиња, проследена со плутање со гумени затка и запечатување со алуминиумски капаци или пластични капачиња. Автоматско снабдување на шишиња, капачиња и капачиња, капачиња од канти за складирање. Дози на течност од 5 до 100 ml. Продуктивност 2500 шишиња на час. Тежина 400 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за флаширање и затворање. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Специјални дизајни за послужавник за автоматско хранење шишиња во областа за полнење и закривување. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

XL-10 машина за полнење и затворање на шишенце за пеницилин

403

921766
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин
 • Автоматска опрема за полнење на течности во ампули со пеницилин

Автоматска опрема за полнење течности во ампули со пеницилин, проследена со плутање со гумени затка и запечатување со алуминиумски капаци. Автоматско хранење шишиња, капачиња и капачиња од канти за складирање. Дози на течност од 5 до 30 ml. Продуктивност 2500 шишиња на час. Тежина 300 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за флаширање и затворање. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Ротирачката табела за автоматско хранење шише е дел од дизајнот. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Машина за полнење и капацирање стакло шише XL-20

384

921574
 • Моноблок за полнење на течности во стаклени шишиња со плута-стопери и алуминиумско капаче

Автоматска опрема за истурање на течности во стаклени шишиња, проследена со плутање со гумени затка и запечатување со алуминиумски капаци. Автоматско снабдување со стаклени шишиња, ракчиња и капачиња од канти за складирање. Дозите на течностите се прилагодливи. Продуктивност 1800 шишиња на час. Тежина 500 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за флаширање и затворање. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Вклучена е ротирачка табела за автоматско хранење шише. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.