Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема за пакување / Архива по категорија „Машини за полнење на масивни материјали“

Машина за полнење на рефус торби

Машина за полнење на рефус материјали во хартија и пластични кеси SD-50

441

922145
  • Опрема за полнење и пакување во хартиени кеси од какви било производи
  • Опрема за полнење и пакување во хартиени кеси од какви било производи
  • Опрема за полнење и пакување во хартиени кеси од какви било производи
  • Опрема за полнење и пакување во хартиени кеси од какви било производи
  • Опрема за полнење и пакување во хартиени кеси од какви било производи

Полу-автоматска машина за мерење на масовни материјали во пластични или повеќеслојни хартиени кеси со пирсинг на работ. Можете да користите вреќи за производ со тежина од 5 до 50 кг. Можно е да се заврши со автоматски систем за внесување на производот во бункер. Продуктивност 400-500 кеси на час. Тежина 500 кг. Материјалите во контакт со производот се изработени од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за полнење кеси. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.