Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Архива по категорија „Диспензери на перисталтичка пумпа“

Диспензери за перисталтика пумпа

Перисталтични пумпи БТ-100

372

921458
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности
 • Производство и продажба на перисталтични пумпи; контрола на точноста на полнење на течности

Широк спектар на електронски контролирани перисталтични пумпи. Тие можат да се користат во лаборатории и во експериментална фармацевтска и прехранбена индустрија за органска синтеза, медицинска хемија, храна наука, карантин и епидемиска превенција, воена хемија, молекуларна биологија, аналитичка хемија, неорганска хемија, нафтени хемиски инженери, наука за материјали, биологија, медицина. Тајмер за спиење. Направено од не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за секој модел на пумпи за перисталтична флуид. Пред испорака, пумпите се прегледуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цените вклучуваат царински плаќања во Русија и испорака до градот на купувачот.