Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Оценка опрема ТОП-10 / Архива по категорија „Кодирачи на машини за кодирање и бази на податоци за печатење

Енкодери за кодирање машини и батерии за печатење датуми за производство на серии

Опрема за печатење на топ лента NPE 1A

7191 година

989656
  • Опрема за касета за датум на работната површина
  • Датум на цртање, баркод

Опремата за кодирање на десктопот NPE 1A е полуавтоматска машина за топла кодирање, која не само што може да изврши континуирано автоматско печатење, туку може да се контролира и со прекинувач за нозе за печатење на датумот, број и тежина на хартиени кутии, етикети и разни други трговски марки. Направено од висококвалитетен елоксиран алуминиум и не'рѓосувачки челик. Притисокот за печатење е погоден за поставување и може да печати јасни и неизбришливи карактери. Може да испечати 1-10 реда, со прилагодлива висина на печатење, многу поширок простор за печатење.

Опрема за работна површина со ролери за мастило за печат на датум NPE 1B

7191 година

989654
  • Опрема за работна површина со ролери за мастило за датум на цртање
  • Апликација за код

Десктоп опремата со валјаци за мастило за печат на датум NPE 1B е полуавтоматска машина за топла печат, која не само што може да изврши континуирано автоматско печатење, туку може да се контролира и со прекинувач за нозе за печатење на датумот, број и тежина на хартиени кутии, етикети и други различни брендови. Направено од висококвалитетен елоксиран алуминиум и не'рѓосувачки челик. Опремен со висококвалитетен ролер за цврсто мастило и печати јасни карактери со помали трошоци за печатење. Може да испечати 1-10 реда, со прилагодлива висина на печатење, многу поширок простор за печатење.

Пневматски лента Dater NPE 3A

7191 година

989653
  • Пневматски лента Датер
  • Печатење во кутија

Пневматска лента Dater NPE 3A. Пневматска машина за кодирање. Најсоодветен за серија машини за пакување со вертикален тип, за сите видови машини за наизменично пакување, како што се пакување на кутии, пакувачи за пелети, итн. Опремата користи топла заптивка од лентата, која ви овозможува да добиете јасна, неизбришлива , брзо сушење и нелепливо печатење. Брзината на печатење е синхрона со брзината на пакувањето, резултатот на означување е точен и ефикасен.

Пневматски лента Dater NPE 3B

7191 година

989652
  • Пневматски лента Датер
  • Датум на печатење на кутија

Пневматска лента Dater NPE 3B. Пневматска машина за кодирање. Најсоодветен за серија машини за пакување со вертикален тип, за сите видови машини за наизменично пакување, како што се пакување на кутии, пакувачи за пелети, итн. Опремата користи топла заптивка од лентата, која ви овозможува да добиете јасна, неизбришлива , брзо сушење и нелепливо печатење. Брзината на печатење е синхрона со брзината на пакувањето, резултатот на означување е точен и ефикасен.

Штепер-енкодератор на лентата за мотори NPE 8C

7191 година

989651
  • Кодектер-енкодератор на лента за мотори
  • Печати

Шифрирање на лента со степер-мотор NPE 8C е најпогодно за опрема за континуирано пакување во вреќа од типот „перница“; широко се користи за пакување храна, козметика, медицински уреди и преливи и други индустрии. Лентата е заштитена од загадување за печатење, квалитетот на печатење е јасен и со добра адхезија. Опремата е контролирана од интелигентен контролер кој обезбедува стабилност и едноставност и леснотија на поставките на параметрите. Екодерот е опремен со степер-мотор и сензор за ротирање, автоматски ја следи брзината на пакувањето и брзината на печатење синхроно со брзината на пакувањето, обезбедува конзистентна позиција на печатење.

1 2 3