Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Машини за полнење капсули во прав / Рачна машина за полнење на капсули ITA-05

Рачна машина за полнење на капсули ITA-05

307

920818
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Рачна капсула во прав во капсули со тврд желатин
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула
 • Опрема за капсулирање на тврда желатинска капсула

Популарни пребарувања

25%

Бизнис со капсули со тврд желатин во Русија и ЗНД

25%

Капсулатори за производство на фармацевтски производи

триесет%

Кажете на сигурен снабдувач на машини за капсули

20%

Осврти од сопствениците на капсули во прав

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Каталог / Експериментална опрема / Машини за полнење капсули во прав / Рачна машина за полнење на капсули ITA-05

Рачна машина за полнење на капсули ITA-05

Рачен капсулатор за таблети за полнење на тврди желатински капсули со прав, механичка машина за полнење со капсули, рачен пакет за тврди двокомпонентни капсули со желатин од (два дела). Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на капсули. Продуктивност 1800 капсули на час. Се користи за сите стандардни големини на тврди желатински капсули. Производство Италија. Максимална механизација на упатството. Изработени од квалитетни италијански материјали според GMP стандардите.

Ние нудиме детални упатства за поставување на капсула машина. Пред да се испрати на клиентот, капсулаторот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 2.300 долари КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • 35 дена
 • Гаранција: 1 година

Модел: Рачен капсулатор ITA-05

 • Означено како: Екапсулација Екапсулација Капсули Капсулатор Екапсулација Каталог на опрема Производство на капсули Капсули со тврд желатин Фармацевтска опрема

Популарни пребарувања

25%

Бизнис со капсули со тврд желатин во Русија и ЗНД

25%

Капсулатори за производство на фармацевтски производи

триесет%

Кажете на сигурен снабдувач на машини за капсули

20%

Осврти од сопствениците на капсули во прав

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Гледајте видео на Интернет

Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ТЕХНОЛОГИЈА НА ОБРАЗОВАНИЕ НА КАПСУЛАЦИЈА.
На сите наши клиенти кои ја купиле опремата, даваме литература за основите на капсулацијата на прашоци. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при производството на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош при продажба на користена опрема за капсули.
2) КОМПЛЕТНИ ПРОИЗВОД СО КАПСУЛИ.
Имаме широк спектар на додатоци за производство на капсули. На барање на клиентот, ќе избереме модел на опрема за полнење на капсули, гранулатори, миксери во прав, опрема за отстранување на прашина и полирачи за капачиња, печатари со лого за капсули, опрема за полнење и пакување за капсули со желатин.
3) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производители на автоматски и полуавтоматски капсулатори и се занимаваме со снабдување со резервни делови за кој било модел на капсула машини купени во нашата компанија.

Спецификации

Рачен капсулатор во прав во тврда желатинска капсула "ITA-05"
Материјали: AISI 316 не'рѓосувачки челик и пластика
Продуктивност: најмалку 30 истовремено
Изведба: максимум 120 парчиња истовремено
Просечна брзина на операторот: 1800 капсули на час
Погодно е за тврда желатинска капсула со големина: 000,00,0,1,2,3,4
Вкусни димензии: 200мм х 255мм х 105мм
Нето тежина: 2 кг

За дополнителен надомест е завршен:
1. Ориентационен уред за капсули (брзо полнење на ќелии со капсули).
2. Системот на дополнително притискање на прав во рамките на капсулите.
3. Системот на пополнување на дозата на прав во капсули.

Сет на делови за секоја дополнителна големина на капсула - 900 ЕУР

Совети за нашите клиенти

Таблета машина за полнење на тврди желатински капсули со прав. Модел ITA-05 со висок квалитет изработен во Италија. Наменет да работи со капсули во собрана форма. Процесот на работа е поделен на неколку операции. Ориентација на капсули - со помош на специјален уред, операторот пополнува капсулни плочи со дупки. Во овој случај, капсулите се ставаат во плочата со капаци нагоре. Одвојување на капсули - со специјални стеги, половина од капсулите се фиксирани во плочите. Потоа, операторот, рачно, во група ги исклучува капсулите. Капсули за полнење - плоча со долги половина капсули се става под рестриктивната плоча, која се користи за контрола на количината на прав за време на полнењето. Прашокот се истури на платина однапред, пресметувајќи ја дозата за сите 120 капсули. Дистрибуцијата на прав во капсули се врши со пластичен стругач. Доколку е потребно, додадете ја тежината на дозата на секоја капсула, користете уред за притискање. Потоа, на испразнетиот простор во капсулата се доставува дополнителна доза на прав. Поврзување на капсули - операторот поврзува две плочи со половина капсули, по што заклучувањето на капсулата ќе кликне на своето место. Отстранување на капсули - откако ќе ги наполните капсулите со прав, операторот ја стиска плочата со готовите капсули со рацете и капсулите се туркаат од дупките на плочата. Потоа, сите операции се повторуваат со нови празни капсули.
Опремата доаѓа со детални упатства на италијански и англиски јазик со илустрации за процесот на работа.

Прегледи на клиенти (6)

Одлична изработка од најдобрите материјали. Зедовме комплетен комплет со дополнителни уреди.

Мајкл, Санкт Петербург

Како прво, треба да ја купите самата машина за капсули, а потоа да земете тест серии на капсули од различни добавувачи за да го проверите нивниот квалитет. Веќе подолго време избиравме снабдувач на нормални мазни капсули. Постојат многу супстандардни капсули на пазарот, кои не се работа, туку маки.

Куликовски Иван, Москва

Одлична машина за полнење капсули, со просечна брзина на полнење од 1800 капсули на час, мина добро во моето производство.

ГригоријГрад Краснодар

Оваа машина е привлечна поради нејзиниот добар квалитет и релативно ефтина цена. Ние сме многу задоволни што го купивме.

Устинова Лада Фармацевтска компанија ПолофСмоленски регион

Ние користиме во лабораторија за истражување. Погодни димензии на рачната машина за полнење на капсули. Orderе нарачаме повеќе.

Александра Петрова, Саранск

Беше потребно во истражувачка лабораторија, како последица на почетокот на развојот на генериката. Минипрес испорача сè брзо и навреме. ви благодарам за соработката.

Петр Николаевич, ДОО „Китфарм“, Николајев

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  рачна машина за полнење на капсули ita-05.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: