Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Архива по категорија „Фен за суспензија на спреј“

Сушести сушести сушеници

Лабораториски прав за сушење спреј ТМ-07

405

921790
  • Топлинска опрема за сушење на чувствителни материјали
  • Топлинска опрема за сушење на чувствителни материјали
  • Топлинска опрема за сушење на чувствителни материјали

Лабораториски фен за супер-спреј за употреба во универзитети, истражувачки институти, храна, фармацевтски, хемиски лаборатории за производство на ситни честички во прав од сите решенија, како што се емулзии и суспензии. Оваа опрема се користи за термичко сушење на чувствителни материјали: биолошки производи, биолошки пестициди, ензимски препарати. Бидејќи материјалот се испрска врз честички со големина на магла само на висока температура, само моментално загревање е да се задржат овие активни супстанции во сува состојба, притоа да се одржуваат. Активната состојка не е уништена. Тежината е 70 кг. Во согласност со GMP SUS304 стандардите од не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување на сушење на спреј. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.