Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Лабораториска опрема / Архива според анализатори на распаѓање на категории

Анализатори на распаѓање

Анализатор на раствор за таблети и капсули RC-08D

324

920979
  • Анализаторот на растворање се користи за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети, капсули
  • Анализаторот на растворање се користи за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети, капсули

Се користи анализатор на растворање за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети и капсули со желатин во лабораторијата. Има осум тенкови и осум лопати, од кои шест тенкови и шест лопати се наоѓаат пред, а другите две на задниот дел. Главните делови на оваа опрема ротираат непречено и флексибилно. Сите резервоари и комбе се изработени од не'рѓосувачки челик (SUS316L). Протокот на вода го обиколува магнетна пумпа, рамномерно го дистрибуира низ целиот систем, а "водената бања" ја одржува истата температура. Ние нудиме детални упатства за поставување на анализатор на растворање. Пред испорака, анализаторите на растворање се тестираат и тестираат во фабриката. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Анализатор на раствор за таблети и капсули RC-08

323

920973
  • Лабораториска опрема за истражување и контрола на квалитетот на фармацевтски суровини и готови производи

Анализаторот на растворање се користи за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети, капсули, итн. Има осум тенкови и осум лопати, од кои шест тенкови и шест лопати се наоѓаат пред, а другите две во задниот дел. Главните делови на оваа опрема ротираат непречено и флексибилно. Сите резервоари и комбе се изработени од не'рѓосувачки челик (SUS316L). Протокот на вода го обиколува магнетна пумпа, рамномерно го дистрибуира низ целиот систем, а "водената бања" ја одржува истата температура. Овој уред за растворање на таблети е опремен со автоматска контрола на температурата, брзина и промена на времето. Ние нудиме детални упатства за поставување на анализатор на растворање. Пред испорака, анализаторите на растворање се тестираат и тестираат во фабриката. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Анализатор на раствор за таблети и капсули RC-06

323

920971
  • Лабораториска опрема за истражување и контрола на квалитетот на фармацевтски суровини и готови производи

Се користи анализатор на растворање за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети и капсули со желатин во лабораторијата. Има шест тенкови и шест лопати лоцирани во еден ред. Главните делови на оваа опрема ротираат непречено и флексибилно. Сите резервоари и комбе се изработени од не'рѓосувачки челик (SUS316L). Протокот на вода го обиколува магнетна пумпа, рамномерно го дистрибуира низ целиот систем, а "водената бања" ја одржува истата температура. Овој уред за растворање на таблети е опремен со автоматска контрола на температурата, брзина и промена на времето. Ние нудиме детални упатства за поставување на анализатор на растворање. Пред испорака, анализаторите на растворање се тестираат и тестираат во фабриката. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Анализатор на раствор за таблети и капсули RC-06D

324

920975

Анализаторот на растворање се користи за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети, капсули, итн. Има шест тенкови и шест лопати лоцирани во еден ред. Главните делови на оваа опрема ротираат непречено и флексибилно. Сите резервоари и комбе се изработени од не'рѓосувачки челик (SUS316L). Протокот на вода го обиколува магнетна пумпа, рамномерно го дистрибуира низ целиот систем, а "водената бања" ја одржува истата температура. Овој уред за растворање на таблети е опремен со автоматска контрола на температурата, брзина и промена на времето. Ние нудиме детални упатства за поставување на анализатор на растворање. Пред испорака, анализаторите на растворање се тестираат и тестираат во фабриката. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Анализатор на распаѓање на таблети и капсули RC-03

325

920988
  • Анализатор на раствор за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети и капсули со желатин
  • Анализатор на раствор за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети и капсули со желатин

Се користи анализатор на растворање за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети и капсули со желатин во лабораторијата. Има три тенкови и три лопати лоцирани во еден ред. Главните делови на оваа опрема ротираат непречено и флексибилно. Сите резервоари и комбе се изработени од не'рѓосувачки челик (SUS316L). Протокот на вода го обиколува магнетна пумпа, рамномерно го дистрибуира низ целиот систем, а "водената бања" ја одржува истата температура. Ние нудиме детални упатства за поставување на анализатор на растворање. Пред испорака, анализаторите на растворање се тестираат и тестираат во фабриката. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

1 2