Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема за пакување / Архива по категорија „Метални детектори за тестирање на лекови“

Метални детектори за тестирање на лекови

Метализатор на метална прашина OD-10

406

921800
  • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори
  • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори
  • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори
  • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори
  • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори
  • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори

Специјална опрема за отстранување на прашина и хранење на таблети со детекција на метал, која е погодна за сите типови таблети. Се состои од две машини - голем брзач и метален детектор. Колектор за прашина користејќи го принципот на формирање на прашина и вибрации при отстранување на вишок прав, постојано вибрации, така што таблетите продолжуваат да се движат нагоре. Може да се поврзе со кој било вид преса за таблети и друга опрема со метална поддршка за детектор. Продуктивност до 1.000.000 таблети на час. Се користи за сите стандардни дијаметар на таблети од 3 mm до 25 mm. Максимална процесна автоматизација на процесите. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување машина за тампонирање и проверка на таблети. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената вклучува испорака ...

Фармацевтски детектор за метали ТМ-55

406

921795
  • Метален сепаратор за испитување на таблети и капсули
  • Метален сепаратор за испитување на таблети и капсули
  • Метален сепаратор за испитување на таблети и капсули
  • Опрема за отстранување прашина и таблети со тестирање на метални детектори

Метален сепаратор за испитување на таблети и капсули. Германска технологија. Главната контролна табла се извезува од Германија, висока чувствителност на скенирање, голема сигурност. Ги открива сите магнетни и не-магнетни метални загадувачи (челик, нерѓосувачки челик, алуминиум) и ги елиминира. Компатибилен со кој било модел на печатот на таблети, машина за полнење на капсули со тврда желатин и може да се користи одделно. Тежина 55 кг. Во согласност со GMP SUS304 стандардите од не'рѓосувачки челик. Ние ви нудиме детални упатства за поставување метален детектор. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.