Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Архива по категорија „Емулгатори со голема брзина“

Емулгатори со голема брзина

Лабораториски крем за емулгатор ITA-10

314

920875
  • Емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика
  • Емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика
  • Емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика
  • Емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика
  • Емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика
  • Емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика
  • Емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика
  • Емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика

Единствен патентиран емулгатор за подготовка на фармацевтски и козметички мази и козметика. Производство Германија-Италија. Изработено од не'рѓосувачки челик AISI 316 според GMP стандардите.