Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Архива по категорија „Продажба од производители“

Продажба од производители

Фен за стерилизација на озон во тунел ZXP-MG

7207

989809
  • Фен за стерилизација на озон тунел
  • Стерилизација на медицинска опрема

Фен за стерилизација на озон од тунел ZXP-MG се користи за сушење и стерилизација по миење на пластични садови за капки за очи, орални течности во фармацевтската и прехранбената индустрија. Системот за греење и озонизаторот на оваа машина може да се контролира автоматски и во даден режим. Брзината на подвижникот е прилагодлива во даден опсег. Фенот е опремен со параметарски дисплеј, сегмент дисплеј, автоматско печатење на мемориски податоци и сигнали за предупредување. Сигурна заштита на ламинарниот проток во системите за довод и ладење на воздухот обезбедува целосна дезинфекција на животната средина. Оваа машина се карактеризира со стабилно работење, добар квалитет на стерилизација, сигурност, лесна работа, лесна поправка и одржување. Во согласност со стандардите за ГМП.

Тунел за стерилизација и сушење во ламинарен проток JFHX-5

7207

989808
  • Тунел за стерилизација и сушење во ламинарен проток
  • Стерилизирани и сушени ампули

Тунелот за стерилизација и сушење во ламиналниот проток JFHX-5 е направен земајќи ги предвид најсовремените технологии кои постојано се подобруваат, целосно ги исполнува барањата на GMP стандардот. Лесно за чистење и добро препорачано од препораките на клиентите. Тој е опремен со Mitsubishi течен кристален екран на допир (PT) и програмабилен контролер кој може да се програмира Mitsubishi (PLC), кој ви овозможува точно да ги програмирате единиците и да ги контролирате параметрите на процесите на топлина и работната состојба на целата машина. Количината на воздух во машината може да се постави со автоматско менување на балансот на фреквенцијата. Сегментиран приказ на параметарот автоматски го прикажува и снима алармот за дефект. Комплетен систем за чистење на ламинарен проток од 100 класи на влезот на воздухот и на ниво на ладење, спречувајќи влегување на воздухот надвор, заштитувајќи го операторот во работната просторија. Користејќи механизам за споеви за да преместите чиста трака. Во согласност со GMP стандардот.

Тунел за стерилизација и сушење во ламинарен проток JFHX-7

7207

989807
  • Тунел за стерилизација и сушење во ламинарен проток
  • Сушење на ампули, ампули

Тунелот за стерилизација и сушење во ламинарен проток JFHX-7 е направен земајќи ги предвид најсовремените технологии кои постојано се подобруваат, целосно ги исполнува барањата на GMP стандардот. Лесно за чистење и добро препорачано од препораките на клиентите. Тој е опремен со Mitsubishi течен кристален екран на допир (PT) и програмабилен контролер кој може да се програмира Mitsubishi (PLC), кој ви овозможува точно да ги програмирате единиците и да ги контролирате параметрите на процесите на топлина и работната состојба на целата машина. Количината на воздух во машината може да се постави со автоматско менување на балансот на фреквенцијата. Сегментиран приказ на параметарот автоматски го прикажува и снима алармот за дефект. Комплетен систем за чистење на ламинарен проток од 100 класи на влезот на воздухот и на ниво на ладење, спречувајќи влегување на воздухот надвор, заштитувајќи го операторот во работната просторија. Користејќи механизам за споеви за да преместите чиста трака. Во согласност со GMP стандардот.

Тунел за стерилизација и сушење во ламинарен проток JFHX-9

7206

989806
  • Тунел за стерилизација и сушење во ламинарен проток
  • Стерилизација

Тунелот за стерилизација и сушење во ламиналниот проток JFHX-9 е направен земајќи ги предвид најмодерните технологии кои постојано се подобруваат, целосно ги исполнува барањата на GMP стандардот. Лесно за чистење и добро препорачано од препораките на клиентите. Тој е опремен со Mitsubishi течен кристален екран на допир (PT) и програмабилен контролер кој може да се програмира Mitsubishi (PLC), кој ви овозможува точно да ги програмирате единиците и да ги контролирате параметрите на процесите на топлина и работната состојба на целата машина. Количината на воздух во машината може да се постави со автоматско менување на балансот на фреквенцијата. Сегментиран приказ на параметарот автоматски го прикажува и снима алармот за дефект. Комплетен систем за чистење на ламинарен проток од 100 класи на влезот на воздухот и на ниво на ладење, спречувајќи влегување на воздухот надвор, заштитувајќи го операторот во работната просторија. Користејќи механизам за споеви за да преместите чиста трака. Во согласност со GMP стандардот.

Опрема за полнење и плутање во 8 струи ZXP-ZX

7206

989804
  • Опрема за полнење и опфаќање во 8 струи
  • Шишиња за шишиња

Опремата за полнење и плутање во 8 струи ZXP-ZX е наменета за пополнување вода, сирупи, орални и други течности во пластични или стаклени шишиња. Опремата е конфигурирана и набудувана со употреба на интерактивен систем и современ контролиран програмабилен програма, кој обезбедува удобна конфигурација и точно ниво на полнење Опремен со керамичка клипна пумпа за полнење, користи електромагнетни бранови за испорака на капи, и може да извртува капачиња (пластика). Авто резултат. Оваа машина е стабилна во работењето, удобна за одржување и поправка. Може да се користи независно или вклучено во производната линија. Брзината на производство може да се прилагоди произволно со помош на конвертор на фреквенција. Мултифункционалниот систем за препознавање на дефекти има функција автоматско запирање на опремата во отсуство на филер, контејнери или капаци..

1 2 3 ... 11