Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Архива по категорија „Лабораториска опрема“

Лабораториска опрема

Анализатор на раствор за таблети и капсули RC-08D

324

920978
 • Анализаторот на растворање се користи за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети, капсули
 • Анализаторот на растворање се користи за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети, капсули

Се користи анализатор на растворање за мерење на брзината и степенот на растворање на таблети и капсули со желатин во лабораторијата. Има осум тенкови и осум лопати, од кои шест тенкови и шест лопати се наоѓаат пред, а другите две на задниот дел. Главните делови на оваа опрема ротираат непречено и флексибилно. Сите резервоари и комбе се изработени од не'рѓосувачки челик (SUS316L). Протокот на вода го обиколува магнетна пумпа, рамномерно го дистрибуира низ целиот систем, а "водената бања" ја одржува истата температура. Ние нудиме детални упатства за поставување на анализатор на растворање. Пред испорака, анализаторите на растворање се тестираат и тестираат во фабриката. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Лабораториски таблет и тестер на јачина на пелети TT-03

351

921246
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите
 • Лабораториски мерни уреди за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите

Професионален лабораториски мерен уред за одредување на тврдоста на таблетите и гранулите. Направено од не'рѓосувачки челик и обложено со хром. Индикатор со голема прецизност со читања за снимање. Постојат три дополнителни брегови за таблети и гранули. Преносен и лесен за ракување, уредот се користи во медицинската, прехранбената и хемиската индустрија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на тестер на таблети и гранули. Пред пратката, уредите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Капсула и таблет анализатор на дебелина HD-04

330

921038
 • Опрема за проверка на дебелината на капсулите и таблетите на тврд желатин

Анализатор на дебелина се користи за мерење на дебелината на капсулите и таблетите на тврд желатин. Анализаторот ја мери дебелината на таблетите и wallsидовите на капсулите со желатин. Уредот дава најточен резултат. Висококвалитетна скала од центарот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на дебелина. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Анализатор на дебелина на apsидот на капсули HD-03

330

921036
 • Опрема за проверка на дебелината на капсулите со тврд желатин

Анализатор на дебелина се користи за мерење на дебелината на капсулите со тврд желатин. Анализаторот ја мери дебелината на темето, theидот на капсулата. Уредот дава најточен резултат. Висококвалитетна скала од центарот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на дебелина. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Таблет или капсула анализатор на дебелина HD-02

330

921034
 • Анализаторот ја мери дебелината на горниот и wallидот на тврдата желатинска капсула

Анализатор на дебелина се користи за мерење на дебелината на таблетите и тврдите желатински капсули. Анализаторот ја мери дебелината на горниот дел, wallидот на капсулата и таблетата. Уредот дава најточен резултат. Висококвалитетна скала од центарот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на дебелина. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

1 2 3 ... 9