Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема за пакување / Архива по категорија „Автоматски машини за блистер“

Автоматски машини за блистер

Автоматска машина за блистер MN-65

356

921300
 • Опрема за автоматско пакување на таблети и капсули со желатин во плускавци
 • Опрема за автоматско пакување на таблети и капсули со желатин во плускавци
 • Опрема за автоматско пакување на таблети и капсули со желатин во плускавци

Автоматска блистер машина за пакување плускавци на таблети, капсули со желатин и дражеи. Максималната големина на блистер е 80х75 мм. Компактна големина и тежина. Погоден за употреба при производство на мали серии и пакување таблети и капсули со желатин. Продуктивност 2000 плускавци на час. Максимална автоматизација на сите процеси. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема на блистер. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Машина за пакување со мед од мед MN-82

357

921309
 • Опрема за пакување мед и течни производи во индивидуални плускавци
 • Опрема за пакување мед и течни производи во индивидуални плускавци
 • Опрема за пакување мед и течни производи во индивидуални плускавци

Автоматска машина за блистер за пакување мед, кечап, крем и течности. Максималната големина на блистер е 70x100 mm, длабочината на ќелијата е 26 mm. Компактна големина и тежина. Погоден за употреба при производство на мали серии и пакување на течни производи. Продуктивност 2400 плускавци на час. Максимална автоматизација на сите процеси. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема на блистер. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Таблета и капсула блистер машина MN-80

357

921304
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер
 • Автоматска машина за пакување на таблети и капсули блистер

Автоматска блистер машина за пакување плускавци на таблети, капсули со желатин и дражеи. Максималната големина на блистер е 70x100 mm, длабочината на ќелијата е 26 mm. Компактна големина и тежина. Погоден за употреба при производство на мали серии и пакување таблети и капсули со желатин. Продуктивност 2400 плускавци на час. Максимална автоматизација на сите процеси. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема на блистер. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Машина за пакување со блистер шприц NB-42

362

921361
 • Автоматската машина со рамен блистер е широко користена за инјектори, шприцови, игли
 • Автоматската машина со рамен блистер е широко користена за инјектори, шприцови, игли
 • Автоматската машина со рамен блистер е широко користена за инјектори, шприцови, игли

Автоматската машина за блистер од рамен тип е широко користена за инјектори, шприцеви, игли во медицинската индустрија, маски за лице и очи во козметичката индустрија и разни други производи во сите видови форми и комбинации на пакување и запечатување хартија-пластика. Опремата е опремена со уред за обликување на патеката кој обезбедува одличен квалитет. Максималната големина на блистер е 400 x 390 mm, длабочината на ќелијата е 60 mm. Погоден за употреба во производство на храна и пакување на шприцови и медицински материјали. Продуктивност 7000-11000 плускавци на час. Максимална автоматизација на сите процеси. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема на блистер. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Машина за блистер со производ на NM-25 серија

362

921356
 • Алатка за блистер за пакување капсули, таблети, драгети, млеко од слатки, гума за џвакање, џем, течно чоколадо
 • Алатка за блистер за пакување капсули, таблети, драгети, млеко од слатки, гума за џвакање, џем, течно чоколадо
 • Алатка за блистер за пакување капсули, таблети, драгети, млеко од слатки, гума за џвакање, џем, течно чоколадо
 • Алатка за блистер за пакување капсули, таблети, драгети, млеко од слатки, гума за џвакање, џем, течно чоколадо

Автоматската блистер машина од рамен тип е широко користена за пакување капсули, таблети, драгети во фармацевтската индустрија, млеко од слатки, гума за џвакање, џем, течно чоколадо во прехранбената индустрија, инјектори, шприцеви, игли во медицинската индустрија, лице и маски за очи во козметичката индустрија и разни други производи во сите видови форми и комбинации на пакување и запечатување алуминиум-алуминиум, алуминиум-пластика, хартија-пластика. Опремата е опремена со уред за обликување на патеката кој обезбедува одличен квалитет. Максималната големина на блистер е 250 × 110 mm, длабочината на ќелијата е 10 mm. Погоден за употреба во производството на храна и пакување на порцииран крем, мед, џем, масло. Продуктивност 9000-12000 плускавци на час. Максимална автоматизација на сите процеси. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема на блистер. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние поддржуваме на залиха ...

1 2