Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема со прегледи / Архива по категорија „Опрема за раздвојување на капакот и телото на отфрлените капсули“

Опрема за раздвојување на капачињата и капачињата на отфрлените капсули

Автоматски сепаратор за капсула во серија А-серија CC-30

7149

989231
  • Серија А автоматски сепаратор на капсули
  • Поделени капсули

Автоматскиот сепаратор за капсула А-Серија CC-30 се користи за автоматско одвојување на капакот на капсулата и обвивка на отфрлените капсули. Полнењето може да се обнови по процесот на скрининг. Оваа машина е дизајнирана да одвојува капсули и повторно да употреби во прав, гранули, пелети или микро-таблети за да го замени традиционалниот метод на мелење, просејување и добивање прав. Има ергономски дизајн, погоден за сите големини на капсули благодарение на отстранливите млазници, лесно е да се чистат, удобни за одржување и се во согласност со GMP стандардот. Ова е одличен модел за какви било лаборатории за производство на капсули или истражувања каде се користи скап прашок и строго се почитуваат сите стандарди за GMP. Капсулите доаѓаат од системот за сортирање преку водичот во уредот за раздвојување со помош на хоризонтална вилушка. Сечилата на уредот ја поставуваат насоката на движење на капсулите и држете го капакот и куќиштето во процесот на движење, одвојувајќи ги целосно на овој начин.

Автоматски сепаратор на капсули во серија Б-CC CC-30

7149

989230
  • Автоматска серија за одделување на капсули
  • Одделени капсули со помош на сепаратор на капсули

Автоматскиот сепаратор за капсули со серија CC-30 се користи за автоматско одвојување на капакот на капсулата и телото на отфрлените капсули. Полнењето може да се обнови по процесот на скрининг. Оваа машина е дизајнирана да одвојува капсули и повторно да употреби во прав, гранули, пелети или микро-таблети за да го замени традиционалниот метод на мелење, просејување и добивање прав. Има ергономски дизајн, погоден за сите големини на капсули благодарение на отстранливите млазници, лесно е да се чистат, удобни за одржување и се во согласност со GMP стандардот. Ова е одличен модел за какви било лаборатории за производство на капсули или истражувања каде се користи скап прашок и строго се почитуваат сите стандарди за GMP. Капсулите доаѓаат од системот за сортирање преку водичот во уредот за раздвојување со помош на хоризонтална вилушка. Сечилата на уредот ја поставуваат насоката на движење на капсулите и држете го капакот и куќиштето во процесот на движење, одвојувајќи ги целосно на овој начин.