Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Архива по категорија „Оценка на опрема TOP-10“

Оценка опрема ТОП-10

Вертикална опрема за полнење на течности GFL-40L

7251

990250
  • Вертикална опрема за полнење со течности
  • Течно пакување

Вертикалната опрема за полнење течности GFL-40L е наменета за пакување на течни материјали, на пример, шампон, крем за лице, масло, сос, џем. Компатибилен со многу видови на системи. Електрични компоненти произведени од познати брендови, кои гарантираат висок квалитет и стабилност. Системот со голема точност и опсег на прилагодување го контролира PLC контролорот. Проверувач на метали детектор. Ротациона табела.

Исплакнете шишиња од тапанот ZXP-TX тип

7208

989819 година
  • Исплакнете шише за тапан
  • Шишиња за плакнење

Плакнењето на шишето со тапан ZXP-TX е подобрен модел на слични производи со модерен дизајн, високо-технолошки дизајн, компактна структура, лесно ракување и стабилно производство. Се користи за миење пластични и стаклени шишиња. Единствена структура, вклучувајќи полигонални ролки. Високо-технолошкиот процес овозможува одлично чистење на садовите. Опремата е лесна за ракување и одржување. Сообразно со барањата за ГМП.

Опрема за пакување и запечатување во голем пакет XY-8A

7207

989809
  • Опрема за пакување и запечатување во голем пакет
  • Пакување крцкава храна со воздух

Опремата за пакување и запечатување во големиот пакет XY-8A се користи за пакување на крцкава храна со храна, кикиритки, пченка, овесна каша, кафе, шеќер, грануларни вкусови, итн. Може да се користи и за пакување прашоци, при замена на уредот за полнење. Процес на автоматско пакување: дозирање, пополнување, сечење, броење на готови производи и печатење на сериски броеви. Вклучува најсовремена контролирана микрокомпјутерска контрола за контрола и следење на должината на пакетот со стабилни перформанси и точни тестирања. Опремата е лесна за ракување. Интелигентниот контролер на температурата PID контролорот обезбедува точност на температурата во рок од 1.

Мултифункционална опрема за обложување на топчиња CJM-5D

7198 година

989721 година
  • Мултифункционална опрема за обложување на пелети
  • Гранули

Мултифункционалната опрема за обложување на пелети CJM-5D - машина за флуидизиран кревет - ги комбинира функциите на пелетирање и премачкување со тангенцијален, врвен спреј и спреј за дно. Високата ефикасност на оваа опрема ги намалува трошоците за материјали за обложување. Комбинацијата на неколку функции - гранулација, гранулација, обложување, мешање и сушење - го намалува синџирот на процеси, процесот на загадување и степенот на труд. Тангента техника на спреј: гранулација, премачкување, обложување. Материјалот од флуидизираниот кревет се наметнува нагоре од проток на топол воздух и врши редовни ротациони движења на тркалање во специјално дизајниран сад под влијание на центрифугирање на ротирачка плоча, центрипетална сила на садот, проток на воздух и гравитација. Течноста се распрснува во тангенцијална насока и создава школка на јадрото на пелетот, кој е обложен со прав од тангентан атомизатор за да ја запечати школка. Врвна техника на прскање: гранулација. Материјалот врие ...

Мултифункционална опрема за обложување на топчиња CJM-15D

7198 година

989720 година
  • Мултифункционална опрема за обложување на пелети
  • Облога на пелети

Мултифункционалната опрема за обложување на пелети CJM-15D - машината за флуидизирана постела - ги комбинира функциите на пелетирање и премачкување со спреј со тангента, горниот спреј и дното спреј. Високата ефикасност на оваа опрема ги намалува трошоците за материјали за обложување. Комбинацијата на неколку функции - гранулација, гранулација, обложување, мешање и сушење - го намалува синџирот на процеси, процесот на загадување и степенот на труд. Тангента техника на спреј: гранулација, премачкување, обложување. Материјалот од флуидизираниот кревет се наметнува нагоре од проток на топол воздух и врши редовни ротациони движења на тркалање во специјално дизајниран сад под влијание на центрифугирање на ротирачка плоча, центрипетална сила на садот, проток на воздух и гравитација. Течноста се распрснува во тангенцијална насока и создава школка на јадрото на пелетот, кој е обложен со прав од тангентан атомизатор за да ја запечати школка. Врвна техника на прскање: гранулација. Материјалот врие ...

1 2 3 ... 48