Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Продажба од производители / Архива по категорија „Опрема за полнење и зачувување на орални течности и вискозни материи со диспендер“

Опрема за полнење и зачувување на оралните течности и вискозните материи со диспензерот

Опрема за полнење и плутање во 8 струи ZXP-ZX

7206

989804
  • Опрема за полнење и опфаќање во 8 струи
  • Шишиња за шишиња

Опремата за полнење и плутање во 8 струи ZXP-ZX е наменета за пополнување вода, сирупи, орални и други течности во пластични или стаклени шишиња. Опремата е конфигурирана и набудувана со употреба на интерактивен систем и современ контролиран програмабилен програма, кој обезбедува удобна конфигурација и точно ниво на полнење Опремен со керамичка клипна пумпа за полнење, користи електромагнетни бранови за испорака на капи, и може да извртува капачиња (пластика). Авто резултат. Оваа машина е стабилна во работењето, удобна за одржување и поправка. Може да се користи независно или вклучено во производната линија. Брзината на производство може да се прилагоди произволно со помош на конвертор на фреквенција. Мултифункционалниот систем за препознавање на дефекти има функција автоматско запирање на опремата во отсуство на филер, контејнери или капаци..

Опрема за флаширање и опфаќање на орални течности JFG-12

7206

989803
  • Опрема за флаширање и опфаќање на орални течности
  • Плукање со шишиња

Опремата за полнење и зачувување на усните течности JFG-12 е дизајнирана за мерено полнење на мали течности во прехранбената, хемиската и фармацевтската индустрија и автоматски го извршува целиот циклус на следниве активности: испорака на контејнери, нивно мерено полнење, хранење, инсталација и затегнување на капаци, потоа излез на готови производи. Платформата за движење на шишињата е поврзана со влезен уред, шишињата се транспортираат непречено по обработката. Шишењето е точно и без пена. Опремата автоматски престанува да го пополнува отсуството на контејнери или да се покрие во отсуство на капаци. Ножот со повеќе глави се затвора и цврсто запечатува. Главите за прицврстување се движат синхроно со кафезот на контејнерите, без да се лизнуваат на ротирачки шишиња. Контролен панел на екран на допир, контрола на брзината на инверторот, голема автоматизација и практичност.

Опрема за полнење и запечатување на течности за течности за течности JFU

7206

989802
  • Орална течност за полнење и запечатување опрема
  • Пополнување шише

Опремата за полнење и запечатување на течноста за течности JFU е нов производ, развиен според најнапредните технологии, вклучувајќи ги и најновите механики и електроника. Структурата на машината е едноставна, разумно позиционирана, осветлена, лесна за ракување и лесна за одржување и чистење. Клипната пумпа SS316L се пополнува со голема точност, погодна за пополнување на орални течности и течности со лесен вискозитет. Ова е компактен модел, со оптимален транспорт на шишиња, стабилен во работењето. Автоматски го запира протокот на течност во отсуство на контејнери. Конвертерот на фреквенција автоматски ја прилагодува брзината. Автоматско прикажување на статусот и броење. Ротациониот уред за запечатување има еден флексибилен нож со 12 ротирачки глави. Машината комбинира карактеристики како што се автоматско прием во шише, полнење, додавање капачиња и непречено запечатување. Целата машина е дизајнирана во согласност со GMP барањата.

Опрема за полнење и запечатување пластични ампули LTM-28

7206

989799 година
  • Опрема за полнење и запечатување пластични ампули
  • Запечатени пластични ампули

Опремата за полнење и запечатување на пластични ампула LTM-28 е контролирана од PLC со конверзија на фреквенција фреквенција и променлива брзина. Интерфејсот со голема боја човечка машина е едноставен и лесен за употреба. Главните компоненти на машината се увезуваат. Главата за полнење не истекува, правилно се пополнува и без прелевање. Материјал изработен од високо квалитетен не'рѓосувачки челик, во согласност со GMP стандардот. Сите 22 процеси од тркалање на ролери, формирање шишиња АМП, полнење, финално запечатување, печатење на сериски броеви, финално кастрење, сечење на делови, итн. Контролирани од програмата.

Опрема за полнење и пакување на течности БД-40

7206

989798
  • Опрема за течно полнење и пакување
  • Течно полнење

Опрема за полнење и пакување на течности БД-40 се користи за пакување на разни видови течни и вискозни материи, како што се сируп, мед, џем, кечап, шампон, течни пестициди и др во прехранбената, медицинската индустрија, хемискиот инженеринг и др. . Пополнувањето со волумен од 10-100 ml / циклус се мери со методот на волуменска пумпа капацитет; рачно полнење се користи за прилагодување на полнењето во контејнери со различна количина. Непречено прилагодување на бројот на циклуси и количината на полнење без ограничување. Ги исполнува здравствените стандарди. Миксер за нарачки за клиенти.

1 2 3 4