Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Експериментална опрема / Архива по категорија „Машини за печатење со рок на траење и броеви на многу“

Машини за печатење на рок на траење и броеви на серии

Десктоп печатач за втиснување на рок на траење на картон KP-38

427

922014 година
 • Опрема за обележување на датумот на истекување на пакувањето и број на серии
 • Опрема за обележување на датумот на истекување на пакувањето и број на серии
 • Опрема за обележување на датумот на истекување на пакувањето и број на серии
 • Опрема за обележување на датумот на истекување на пакувањето и број на серии
 • Опрема за обележување на датумот на истекување на пакувањето и број на серии
 • Опрема за обележување на датумот на истекување на пакувањето и број на серии

Десктоп машина за аплицирање на број на картонски број и датум на истекување. Тоа е полуавтоматска работна површина, која може да се искористи за да се запечатат датумите на производство и многу на картонски кутии. Тежина 30 кг. Печатете информации за какви било меки материјали за пакување со многу јасни одлики за печатење. Во режимот на работа, температурата може да се прилагоди за различни материјали. Машината се користи за печат на датумот на производство и рок на траење на производот. Автоматско, економично и лесно ракување, машината се користи во медицинската, прехранбената и хемиската индустрија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние ви нудиме детални упатства за поставување на овој модел на истечен принтер. Пред пратката, машината се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошен материјал на залиха ...

Датум и датум на истекување на печатачот во работната површина DL-33

427

922005 година
 • Опрема за топло печат на датумот и датумот на истекување на пакувањето
 • Опрема за топло печат на датумот и датумот на истекување на пакувањето
 • Опрема за топло печат на датумот и датумот на истекување на пакувањето
 • Опрема за топло печат на датумот и датумот на истекување на пакувањето
 • Опрема за топло печат на датумот и датумот на истекување на пакувањето
 • Опрема за топло печат на датумот и датумот на истекување на пакувањето
 • Опрема за топло печат на датумот и датумот на истекување на пакувањето
 • Опрема за топло печат на датумот и датумот на истекување на пакувањето

Енкодер со високи перформанси е полуавтоматска работна површина, која може да се користи за печатење на датуми на производство и серија во секторите храна, пијалоци и лекови. Оваа машина користи топла лента за печат наместо течно мастило. Тежината е 7 кг. Печатете информации за какви било меки материјали за пакување со многу јасни одлики за печатење. Постојана контрола на температурата. Во режимот на работа, температурата може да се прилагоди за различни материјали. Машината се користи за печатење на датумот на производот, тежината. Автоматско, економично и лесно ракување, машината се користи во медицинската, прехранбената и хемиската индустрија. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние ви нудиме детални упатства за поставување на овој модел на истечен принтер. Пред пратката, машината се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Одржуваме акции на залиха ...