Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Архива по категорија „Машини за формирање и полнење на пластични ампули“

Машини за формирање и полнење на пластични ампули

Машина за полнење и запечатување пластични ампули DG-18

438

922120
  • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули
  • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули
  • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули
  • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули
  • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули
  • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули
  • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули
  • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули
  • Опрема за полнење на фармацевтски и прехранбени производи во ампули

Компактна автоматска машина за групно формирање на пластични ампули од валан материјал од ПВЦ и ПЕ и дозирано полнење на течности во нив, проследено со запечатување. Продуктивност 6000 шишиња на час. Тежина 1000 кг. Се користи за полнење на лекови и прехранбени производи. Машината формира ампули од валаната пластика. Постои резервоар за складирање на течност, на барање на клиентот, се монтира контролирано и програмирано греење. Дозите на течностите се регулираат со перисталтични пумпи. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за полнење и запечатување. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Willе помогнеме при набавка на ролни материјали за пакување. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.