Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Продажба од производители / Архива по категорија „Повеќекомпонентни ламинирачки машини за медицински третман“

Машини за ламиниране на мултикомпонентна медицинска опрема

Еднокомпонентна машина за ламинирање WHM-10

7196 година

989703
  • Еднокомпонентна машина за ламинирање
  • Ламинирани завои

Единечна мултикомпонентна машина за ламинирање WHM-10. Оваа разноврсна машина може да комбинира неткаени материјали, полиетилен со висок притисок, филмови што дишат, филм со лесен водат, јаглеродни влакна и други слични материјали. Главно е погоден за неткаени материјали и производство на медицински производи и производи за обработка (преливи, производи за трансфузија, малтери, хируршки влошки и други корисни материјали). Машината има рационална структура и е лесна за управување. Опремени со прав електромагнетски спојка и прифаќање на контролен материјал за лифт. Уредот за оптоелектронско следење и контрола врши корекција на грешка.

Еднокомпонентна машина за ламинирање WHM-11

7196 година

989702
  • Еднокомпонентна машина за ламинирање
  • Ламинирање

Еднокомпонентна машина за ламинирање WHM-11. Оваа разноврсна машина може да комбинира неткаени материјали, полиетилен со висок притисок, филмови што дишат, филм со лесен водат, јаглеродни влакна и други слични материјали. Главно е погоден за неткаени материјали и производство на медицински производи и производи за обработка (преливи, производи за трансфузија, малтери, хируршки влошки и други корисни материјали). Машината има рационална структура и е лесна за управување. Опремени со прав електромагнетски спојка и прифаќање на контролен материјал за лифт. Уредот за оптоелектронско следење и контрола врши корекција на грешка.

Еднокомпонентна машина за ламинирање WHM-12

7196 година

989700
  • Еднокомпонентна машина за ламинирање
  • Ламинирана крпеница

Еднокомпонентна машина за ламинирање WHM-12. Оваа разноврсна машина може да комбинира неткаени материјали, полиетилен со висок притисок, филмови што дишат, филм со лесен водат, јаглеродни влакна и други слични материјали. Главно е погоден за неткаени материјали и производство на медицински производи и производи за обработка (преливи, производи за трансфузија, малтери, хируршки влошки и други корисни материјали). Машината има рационална структура и е лесна за управување. Опремени со прав електромагнетски спојка и прифаќање на контролен материјал за лифт. Уредот за оптоелектронско следење и контрола врши корекција на грешка.