Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / ДВЕINGЕЕ НА КУЕРИ И ДРУГИ / Архива по категорија „Атомизери“

Атомизери

Школка за атомизатор на распрскувач за раце за таблети WS-01

413

921867 година
  • Спреј пиштол со компресор за миење на воздухот и обложување
  • Спреј пиштол со компресор за миење на воздухот и обложување
  • Спреј пиштол со компресор за миење на воздухот и обложување

Рачен пиштол за прскање за прскање на супстанциите што ја формираат лушпата на таблети, драгети и ореви. Се користи во комбинација со котли за панирање. Обезбедува униформа и економична администрација на таблети во боја. Тежината е 8 кг. Погоден за употреба во лабораториски услови и мало производство на таблети и дражеи. Направено од материјали според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за поставување опрема за обложување на таблети од таблети. Пред пратката до клиентот, опремата се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.