Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Оценка опрема ТОП-10 / Архива по категорија „Фармацевтски уништувачи за уништување на медицински и хемиски материјали“

Фармацевтски уништувачи за дробење медицински и хемиски материјали

Мил-хеликоптер UNIQ-13

7190

989640 година
  • Мелница за мини хеликоптер
  • Засечен материјал

Мини-мелница за мелење UNIQ-13 му припаѓа на типот на дезинтегратори на чекан. Се користи за дробење медицински и хемиски материјали, прехранбени производи со средна цврстина и лепливост. Оваа мелница е главната опрема што се користи за мали количини на производство, како и за тестирање примероци во лабораториите.