Се препорачува сигурна услуга

Анализатор на јачина на гелатин гел JS-02

331

921054
 • Систем за лабораториски тест со јачина на желатин
 • Систем за лабораториски тест со јачина на желатин
 • Систем за лабораториски тест со јачина на желатин
 • Систем за лабораториски тест со јачина на желатин

Популарни пребарувања

триесет%

Упатства за употреба на анализатор на јачина на гел

триесет%

Каде е профитабилно да се купат анализатори за топење?

триесет%

Производители и купувачи на анализатор на композиции

десет%

Кажете на сигурен снабдувач на анализатор на вискозност

Нов бизнис со капсули со CBD

Нова индустрија активно се развива во САД - капсулација на CBD масло. Капсулите се користат за третман и превенција на болести. Нашата компанија произведува опрема за капсулирање на CBD нафтата. ПРОДАВНИ ПОНУДУВАЕ PDF >>

Анализатор на јачина на гелатин гел JS-02

Систем за тестирање на јачината на желатин гел. Овој систем се користи за да се утврди составот на желе во желатин. Комплексот се состои од анализатор на составот на желатин, резервоар за вода со постојана температура и кондензатор. Уредот ги контролира сите операции поврзани со одредувањето на составот на желе во желатин. Работи во режим на бои. Тој користи високо чувствителен сензор за притисок, автоматска корекција на нелинеарни грешки, голема точност.

Ние ви нудиме детални упатства за поставување на овој модел на анализатор на јачина на желатински гел. Пред испорака, анализаторите се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.

Без оглед на која задача се соочувате, MINIPRESS е подготвен да ја преземе. Ние сме помоќни од многу конкуренти и нашата услуга е многу поудобна. Ние нудиме на клиентите импресивни услови и неверојатно брзо ги исполнуваат нарачките. Нашите експерти ги користат најнапредните технологии во светот за да изберат различна опрема. Имаме сè што ви треба за модерно производство на кое било ниво. И уште повеќе.

Цена: 8.700 долари КАКО ДА СИМАТ ЦЕНА?

 • Ажурирано: 08/10/2019 година
 • 35 дена
 • Гаранција: 1 година

Модел: Анализатор на јачина на гелатин гел JS-02

 • Означено како: Анализатор на влага Анализатор на топење Анализатор на транспарентност Анализатор на распаѓање Анализатор на раствори Анализатор на композиција Анализатор на топење Анализатор на тврдост Анализатори на влага Каталог на опрема Лабораториска опрема Фармацевтска опрема

Популарни пребарувања

триесет%

Упатства за употреба на анализатор на јачина на гел

триесет%

Каде е профитабилно да се купат анализатори за топење?

триесет%

Производители и купувачи на анализатор на композиции

десет%

Кажете на сигурен снабдувач на анализатор на вискозност

Што е вклучено во цената

 1. Фазно експертско оценување вашиот проблем и детална дискусија за решенијата за 24 часа.
 2. Избор на компанија производителот и разговор со избраниот добавувач.
 3. Избор, оптимален за клиентот, шема на плаќање и време на достава.
 4. Прием и проверка на опрема пред да испратите со видео-извештај.
 5. Консултации од нашиот специјалист со 17 годишно искуство  во текот на целиот живот на опремата.

Ако не ја пронајдовте потребната опрема во нашиот каталог, тогаш јавете се +74953643808 и ние сигурно ќе ви го понудиме она што го баравте, или ќе собереме слична опрема што е погодна не само за технички карактеристики, туку и за цена.
Загарантирана попуст до 20% на нашите услуги при следното купување во нашиот каталог.
Само опрема за квалитет од доверливи добавувачи со долгогодишен углед.
Флексибилен систем на плаќање. Практично прифаќање на плаќање.


Нашите услуги и услуги на клиентите

1) ТЕХНОЛОГИИ ЗА ОБУУВА FORЕ ЗА ДРАВНИ ДЕКОВИ.
На сите наши клиенти кои купиле лабораториска опрема, ние нудиме литература за основите на проучувањето на својствата на таблетите и капсулите со желатин. Ние спроведуваме консултации по телефон и преку кореспонденција, помагаме да ги решиме настанатите потешкотии при работењето на нашата опрема. Ние снабдуваме резервни делови и потрошен материјал. Ние нудиме помош во спроведувањето на анализатори и тестери за лаборатории.
2) КОМПЛЕТНИ ЛАБОРАТОРИИ НА ФАРМАЦЕВТСКИ ПРОДУКЦИ.
Имаме голем асортиман на дополнителна опрема. На барање на клиентот, го избираме моделот на анализаторот: влага, топење, транспарентност, влажност, топење, транспарентност, распад, растворање, состав, топење, цврстина, дебелина, еластичност и квалитет.
3) Испорака на лабораториска опрема.
На постојана основа, произведуваме лабораториска опрема за фармацевтско производство, поставуваме нарачки во слични погони во Индија, Кина, САД, Тајван.
4) СОБИРАЕ НА резервни делови
Ние соработуваме со производители на анализатори и се занимаваме со набавка на резервни делови за кој било модел на лабораториска опрема купена во нашата компанија.

Спецификации

Анализатор на јачина на гелатин гел "JS-02"
Опсег на тестирање: (5-1000) гр
Точност на тестот: Макс. ± 5 гр
Пат: (1-60) мм
Точност на движење: ± 0,1 мм
Опсег на контрола на температурата: (5-39.9)
Точност на контрола на температурата: ± 0,1
Време на ладење: 40 мин
Моќност: 220V, 50Hz, 1200W
Димензии:
Анализатор на составот на желатин: 260x260x420 mm
Големина со пакување: 530x350x365 mm
Тежина на испорака: 13 кг
Резервоар за вода со постојана температура: 530x450x280 mm
Големина со пакување: 675x535x355 mm
Тежина на испорака: 26 кг
Кондензатор: 400x350x280 mm
Големина со пакување: 565x475x365 mm
Тежина на испорака: 30 кг

Совети за нашите клиенти

Уредот ги контролира сите операции поврзани со одредувањето на составот на желе во желатин. Работи во режим на бои. Тој користи високо чувствителен сензор за притисок, автоматска корекција на нелинеарни грешки, голема точност. Било кој примерок од посакуваниот состав на желатин може да се постави однапред, со пет брзини, три режими и два примери на резултати. Се користи механизам за прецизност со висока прецизност со амортизера, процесот е мирен, информативниот приказ е стабилен. Стабилната температура на системот за вода се одржува како резултат на постојаната температура во резервоарот за вода и кондензаторот. Системот за магнетна пумпа се користи за циркулирање на вода со униформа греење. Се користи високо чувствителен сензор за температура, кој ви овозможува да добиете точни резултати при одредување на температурата. Контролниот систем за автоматски конвертор на фреквенција. Кондензаторот користи нов вид на многу сигурен и моќен компресор со голема брзина и мала бучава за време на ладењето. Нанапред поставени температури, прикажување на претходно поставени и реални податоци наизменично. Автоматизација: авто-анализа, авто-дијагностицирање, авто-сигнал.

Прегледи на клиенти (6)

Ви овозможува да контролирате во лабораториски услови одредувањето на составот на гелот во желатин. Задоволни од употребата.

Иван Голубев, Москва

Ние користиме прецизна опрема со амортизери, процесот е мирен, приказот на информации е стабилен.

Нина Федоровна, Ростов-на-Дон

Итно беше да се купи систем за јачина на гел. Имаше потешкотии при изборот на компанија и бренд. Менаџерот Роман Цибулски детално зборуваше за скоро секоја линија и помогна да се донесе одлука. Испорачано на објектот во строго договорени услови, откако претходно го повикав и го наведов времето за испорака. Системот за јачина на гел работи веќе 2-ри месец, сè уште нема поплаки.

Сорокин К.П..Махачкала

Пред неколку месеци тие започнаа со ново производство, а единствената работа што недостасува беше системот за јачина на гел, се сопна на вашата веб-страница и веднаш го пронајдоа системот што ни беше потребен. Многу добра страница, особено за оние кои воспоставуваат фармацевтско производство.

Виноградов ЕвдокимТименски регион

Современите анализатори се многу точни. Вклучувајќи го и анализаторот на јачината на желатинскиот гел, кој го купивме од Minipress. ви благодарам за соработката!

Алексеј Петровски, Саратов

Соочени со проблемот со наоѓање анализатор на желатин гел. Компанијата минијапрес направи многу добра понуда.

Реутов В.С.., Менаџер за набавки, Казан

  Вашето име (задолжително)

  Вашата адреса за е-пошта (задолжително)

  Повратна информација:

  Напишете ни порака

  Јас, , ,

  js-02 анализатор на јачина на желатин гел.

  Мои детали за контакт:


  Коментар: