Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема за пакување / Архива по категорија „Машини за пакување со вакуум кеси“

Машина за вакуумско пакување

Табела Врв со вакуум запечатувач ИТА-08

311

920848
  • Вакуумски пакувач за пластични кеси
  • Вакуумски пакувач за пластични кеси
  • Вакуумски пакувач за пластични кеси
  • Вакуумски пакувач за пластични кеси
  • Вакуумски пакувач за пластични кеси
  • Вакуумски пакувач за пластични кеси
  • Вакуумски пакувач за пластични кеси

Десктоп машина за запечатување на пластични кеси / пакети со создавање вакуум во внатрешноста на пакетот. За лабораториска употреба и мало производство. Производство на вакуум машини Италија. Тежина 10 кг. Европска изработка, материјали - квалитетен не'рѓосувачки челик AISI 304.