Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Архива по категорија „Машини за таблети за чистење“

Заштитни машини за таблети

Машина за отстранување на таблети и капсули од блистер пакување МБ-10

436 година

922093
  • Опција за десктоп машина за блистер
  • Опција за десктоп машина за блистер
  • Опција за десктоп машина за блистер
  • Опција за десктоп машина за блистер

Автоматска машина за таблети за вадење таблети или капсули со желатин од блистер пакување. Машината за де-блистер е верзија на работната површина. Продуктивност 66 плускавци во минута. Автоматско хранење и вчитување на плускавци. Тежината на опремата е 40 кг. Изработено од не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за работа на опрема за отстранување на таблети и капсули од блистер пакувања. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.