Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Продажба од производители / Архива по категорија „Автоматска опрема за пластично обликување на висока температура“

Автоматска опрема за пластично обликување со висока температура

Автоматска опрема за пластично обликување со висока температура ZXM-35F

7152

989264
  • Автоматска опрема за пластично обликување со висока температура
  • Формирана пластична чаша

Автоматска опрема за пластично обликување со висока температура ZXM-35F интегрира електрични и оптички технологии, како што се автоматска компјутерска контрола, менувач за прилагодување (загревање на материјалот до одредена температура, притискање од воздушен притисок и сечење на готов производ, број на производи внесени во машината). Целиот процес на производство во висок автоматски режим. Поставките ги контролира PLC контролорот. Се користи за обликување на пластични материјали како што се BOPS, Hips, PS, PVC, PET, итн., Широко користен за правење пластични садови, капаци, послужавник, пластични чаши, итн..