Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Архива по категорија „Диспензери за полнење во прав со висока прецизност“

Диспензери со голема прецизност на прав

Машина за дозирање и полнење во прав

399

921727
  • Полу-автоматска машина за полнење во прав
  • Полу-автоматска машина за полнење во прав
  • Полу-автоматска машина за полнење во прав
  • Полу-автоматска машина за полнење во прав
  • Полу-автоматска машина за полнење во прав
  • Полу-автоматска машина за полнење во прав
  • Полу-автоматска машина за полнење во прав

Полу-автоматска машина за дозирање за пакување прашоци во ампули со пеницилин со дози од 100 милиграми до 5 грама. Се користи за храна, лекови, биолошки, хемиски и други индустрии каде е потребна доза на прашок материјали во шишиња со пеницилин. Прашоци: смоли, сол, фармацевтски суровини, млеко во прав, соја млеко, адитиви за храна, зачини, ветеринарни прав. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија за дозирање на прав, во хемиската индустрија и други индустрии. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на диспензерот. Пред испраќање, машините за дозирање во прав се тестираат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цена…