Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Продажба од производители / Архива по категорија „Автоматски етикер за етикетирање на етикети од две страни на рамни шишиња“

Автоматска етикета за обележување на етикетите од двете страни на рамни шишиња

Автоматска етикета за шишиња од двете страни на CTPE-84

7151

989251
  • Автоматска етикета за шишиња од двете страни
  • Автоматска етикета за шишиња од двете страни

Автоматската етикета за шишиња од двете страни на CTPE-84 се користи за симетрично или асиметрично обележување на рамни шишиња во фармацевтската, прехранбената, хемиската индустрија и за производство на хемикалии за домаќинства. Повеќе уреди за прилагодување гарантираат симетрија на рамни и правоаголни шишиња, исправноста на шишињата и голема точност. Специјален уред под притисок, насочен кон обезбедување стабилен транспорт на контејнери од различни висини и одржување на висока точност за означување. Опремени со уреди со врвен притисок, двоен линиски водич на пластичниот ланец, влечна сила на валјаци за пена за совршено мазно обележување. Уредот за пренос на етикетата е опремен со сервомотор Sanyo 750W за да обезбеди стабилност и висока точност. Стапката на добиточна храна може да достигне 120 m / min. Уредот за горниот притисок е дизајниран да обезбеди непречено функционирање на транспортерот со контејнери со различна висина и точност на означување. Ролерите за пена се комбинираат со четка за да се обезбеди совршено обележување. Вертикалното обележување е опремено со посебен притисок и уредот за држење е погоден ...