Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Архива по категорија „Линии за пакување таблети и капсули во шишиња“

Редови за полнење таблети и капсули во шишиња

Машина за полнење шишиња со силика гел FS-07

394

921682
 • Автоматска машина за полнење силика гел
 • Автоматска машина за полнење силика гел
 • Автоматска машина за полнење силика гел
 • Автоматска машина за полнење силика гел

Автоматска машина за пакување на вреќи со силика гел во пластични шишиња за инсталирање на капсули со желатин и таблети во пластични шишиња во линија за пакување. Посебен систем за хранење индивидуални кесички од силика гел во пластични шишиња од бункерот пред да се наполнат со таблети или капсули. Силика гел обезбедува отстранување на влага за време на складирање на лекови во пластични шишиња. Продуктивноста е максимум 120 шишиња во минута. Тежината на опремата е 300 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за работа на опрема за полнење кеси во шишиња. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Машина за заклучување и завртки FK-05

394

921678
 • Автоматска машина за напојување на капакот проследена со капаче за шише
 • Автоматска машина за напојување на капакот проследена со капаче за шише
 • Автоматска машина за напојување на капакот проследена со капаче за шише

Автоматска машина за напојување на капачиња со нивно последователно покривање на шишиња за инсталација во линија на полнење на желатински капсули и таблети во пластични шишиња. Посебен систем за снабдување на капачиња од бункерот на погонот до единицата за капацирање на шишињата, а потоа преместување на шишињата со капаци на завртки. Автоматско напојување на капакот со прилагодлива брзина. Продуктивноста е најмногу 130 опфаќа минута. Тежината на опремата е 450 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за работа на опрема за снабдување на капачиња и шишиња за покривање. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Машина за полнење таблети и капсули FF-02

394

921674
 • Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули
 • Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули
 • Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули

Автоматска машина со двоен вибрационен систем за броење и пополнување таблети и капсули со желатин, за инсталација во линија на пакување желатински капсули и таблети во пластични шишиња. Посебен систем за хранење таблети или капсули е направен во форма на бранови. Се хранат со вибрации со прилагодлива стапка на проток. Капсулите или таблетите се сметаат за оптички сензори. Продуктивноста е најмногу 100 шишиња во минута. Тежината на опремата е 450 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за работа на опрема за броење и полнење таблети и капсули во шишиња и ампули. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Машина за полнење таблети и капсули FF-04

393

921670
 • Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули
 • Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули
 • Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули

Автоматска машина со систем на вибрации за броење и полнење таблети и капсули со желатин, за инсталација во линија на пакување желатински капсули и таблети во пластични шишиња. Посебен систем за хранење таблети или капсули е направен во форма на бранови. Се хранат со вибрации со прилагодлива стапка на проток. Капсулите или таблетите се сметаат за оптички сензори. Продуктивноста е најмногу 50 шишиња во минута. Тежината на опремата е 300 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за работа на опрема за броење и полнење таблети и капсули во шишиња и ампули. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Машина за полнење за таблети и капсули FD-06

393

921665
 • Машина со два ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин
 • Машина со два ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин
 • Машина со два ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин
 • Машина со два ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин

Автоматска машина со две ротирачки дискови за броење и полнење таблети и капсули со желатин, за инсталирање на капсули со желатин и таблети во пластични шишиња во линијата за пакување. Во пластичните дискови, групните дупки одговараат на бројот на таблети или капсули за полнење. Продуктивноста е најмногу 50 шишиња во минута. Тежината на опремата е 370 кг. Направено од високо квалитетен не'рѓосувачки челик според GMP стандардите. Ние нудиме детални упатства за работа на опрема за броење и полнење таблети и капсули во шишиња и ампули. Пред пратката до клиентот, машините се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

1 2