Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема за пакување / Архива по категорија „Машини за пакување во пакувања со проток“

Машини за пакување на проток

PU-420 машина за пакување со проток на проток

344

921174
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија

Хоризонтална машина за автоматска амбалажа е дизајнирана за пакување производи од парчиња во вреќи со проток со употреба на еднослојни и композитни материјали за пакување од филм во ролна без термичко смалување. Се користи за многу групи на производи во прехранбената, козметичката, фармацевтската и други индустрии. Можете да спакувате таблети, капсули, храна за парчиња (слатки, гума за џвакање), сувенири, накит, кој било производ што може да се стави на подвижна лента. Продуктивност до 200-800 пакувања во минута. Ширината на филмот е 50-120 мм. Погодно за индустриско производство. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на машина за пакување. Пред пратката, индивидуалните машини за пакување се прегледуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови во залиха и ...

PU-250 машина за пакување со проток на проток

343

921164
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија
 • Опрема за пакување во прехранбената, козметичката, фармацевтската индустрија

Хоризонтална машина за автоматска амбалажа е дизајнирана за пакување производи од парчиња во вреќи со проток со употреба на еднослојни и композитни материјали за пакување од филм во ролна без термичко смалување. Се користи за многу групи на производи во прехранбената, козметичката, фармацевтската и други индустрии. Можете да спакувате таблети, капсули, храна за парчиња (слатки, гума за џвакање), сувенири, накит, кој било производ што може да се стави на подвижна лента. Продуктивноста е до 35-220 пакувања во минута. Ширината на филмот е 90-250 мм. Погодно за индустриско производство. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Едноставен механички дизајн. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на машина за пакување. Пред пратката, индивидуалните машини за пакување се прегледуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови во залиха и ...