Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Опрема за пакување / Архива по категорија „Тајмери ​​и печатари“

Датум на употреба и уреди за нумерирање

Рачен датум на истекување и датум на издавање на печатачот LA-01

347

921211
  • Опрема за примена на датумот на истекување и датумот на објавување
  • Опрема за примена на датумот на истекување и датумот на објавување

Универзален автоматски рачен уред за печатење на која било површина од датумот на истекување и датумот на производство. Водечките ролери се достапни за лизгање на површината при печатење. Печатење со печатач со инк-џет со мастило отпорно на топлина. Преносен, економичен и лесен за ракување, машината се користи во медицинската и прехранбената индустрија за обележување на пијалоци, во хемиската индустрија, електроника и други индустрии. Брзина на печатење 30 метри во минута. Ние нудиме целосен опсег на услуги: инсталација, обука, старт-ап, поправка. Упатства за употреба на англиски и руски јазик. Во согласност со GMP стандардот. Ние нудиме детални упатства за поставување на овој модел на машината за кодирање. Пред испорака, машините за печатење на датумите на истекување се проверуваат и тестираат во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена во царинските исплати во Русија и испорака до градот на купувачот.