Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Фармацевтска опрема / Автоматски преси за таблети / Архива по категорија „Лабораториски таблети за печат“

Лабораториски преси за таблети

Прес таблети UNIC 600B

296

920695
 • Опрема за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм
 • Опрема за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм
 • Опрема за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм

Современ развој за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм со можност за употреба на еден пар удари. Прес таблетите се направени целосно од не'рѓосувачки челик. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. За разлика од другите лабораториски преси, силата се пренесува преку менувачот, без инерцијални замаеници. Овој модел на печатот овозможува производство на таблети со различни форми: класични, овални, кадрави таблети и прстени со внатрешна дупка. Зголемен максимален притисок од 8 тони. Погодно е за производство на таблети со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин.

Лабораториски преса за таблети 1000

293

920666
 • Рачен лабораториски печат
 • Рачен лабораториски печат
 • Рачен лабораториски печат
 • Рачен лабораториски печат
 • Рачен лабораториски печат
 • Рачен лабораториски печат
 • Рачен лабораториски печат
 • Рачен лабораториски печат
 • Рачен лабораториски печат

Рачно ракувана лабораториска таблета за производство на тест таблети. Овој модел е најдобрата алатка за малите компании, почетници производители, научни, образовни институции кои го користат печатот за притискање на мали или експериментални серии на таблети, како и средство за технологии за дебагирање во процесот на производство и избирање на потребните компоненти за притискање на таблети. Пресата е компактен и лесен за поставување. Погоден за притискање таблети од цилиндрична форма, со дијаметар од 3 до 11 мм. Цената вклучува испорака до вратата и сет на калапи од 6 до 10 мм. Главната сила на притисок е 1 тон. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин.

Преси за таблети со пневматски ITA-06

317

920907
 • Пневматски преса за таблети за таблети во прав
 • Пневматски преса за таблети за таблети во прав
 • Пневматски преса за таблети за таблети во прав
 • Пневматски преса за таблети за таблети во прав
 • Пневматски преса за таблети за таблети во прав
 • Пневматски преса за таблети за таблети во прав
 • Пневматски преса за таблети за таблети во прав
 • Пневматски преса за таблети за таблети во прав

Лабораториски автоматски пневматски преса за таблети. Погоден за лаборатории и експериментално производство на фармацевтски таблети. Притискајте ја силата до 22 КН. Производство Италија. Тежината е 50 кг. Дијаметарот на таблетите е од 6 до 15 мм. Европска изработка, нерѓосувачки челик AISI 316. Ние нудиме детални упатства за поставување таблети за печат и производство. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин. Цената е вклучена за испорака до градот на купувачот.

Прес таблета 6000S

294

920675
 • Лабораториски автоматски преса за таблети
 • Лабораториски автоматски преса за таблети
 • Лабораториски автоматски преса за таблети
 • Лабораториски автоматски преса за таблети
 • Лабораториски автоматски преса за таблети
 • Лабораториски автоматски преса за таблети
 • Лабораториски автоматски преса за таблети

Таблети за производство на таблети во лаборатории на фармацевтски претпријатија, во образовни институции, идеални за организирање на мобилна работилница. Работи во автоматски режим и во рачен режим. Прес таблетот е лесен за поставување и ракување со целото времетраење на неговата употреба. Добивање на различни дијаметри на таблетите е обезбедено со употреба на заменливи комплети на алатки за печат (удари и умира). Опсегот на дијаметар на готови таблети од 5 мм до 13 мм. Форма на таблети: рамно цилиндрична, со ризик и аспект, хемисферични 3 длабочини (мала, средна, длабока сфера). Можно е да се произведат таблети со врежани логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да бидат испратени до клиентот, сите преси се проверуваат и тестираат во производството. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин.

Прес таблети UNIC 600A

296

920692
 • Опрема за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм
 • Опрема за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм
 • Опрема за пресување таблети со максимален дијаметар од 30 мм

Современ развој за пресување таблети со максимален дијаметар од 25 мм со можност за употреба на 1.2.3 удари. Прес таблетите се направени целосно од не'рѓосувачки челик. Има пристап до сите делови на печатот од сите страни. Работната површина е покриена со транспарентни пластични штитови. За разлика од другите лабораториски преси, силата се пренесува преку менувачот, без инерцијални замаеници. Овој модел на печатот овозможува производство на таблети со различни форми: класични, овални, кадрави таблети и прстени со внатрешна дупка. Зголемен максимален притисок од 5 тони. Погодно е за производство на таблети со логоа. Ние нудиме детални упатства за поставување на печатот и производство на таблети. Пред да се испрати до клиентот, печатот се проверува и тестира во производство. Загарантирана е комплетноста и ефикасноста. Ние одржуваме залихи на делови и потрошни материјали во магацин.

1 2