Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Продажба од производители / Архива по категорија „Опрема за сечење медицински малтери со импрегнација и преливи“

Опрема за сечење на медицински малтери со импрегнација и преливи

Медицинска опрема за сечење WHM-3

7205

989794 година
  • Медицинска опрема за сечење облекување
  • Пакување за облекување

Опремата за сечење медицински облоги WHM-3 користи PE, PU-филмови, гелови, неткаени материјали, пергамент хартија и други слични амбалажи за производство на преливи и медицински игли како материјали за пакување. Систем за компјутерска контрола, следење и позиционирање на PLC (PLC направен во Јапонија, екран на допир, прекинувач за напојување се направени во Тајван). Должината на сечењето на пакувањето може ефикасно да се прилагоди во кој било опсег. Машината истовремено врши сечење на суровини, пакувања и сечење на готов производ. Оваа опрема може да спакува и медицински игли. Автоматско запирање во отсуство на суровини или материјал за пакување.

Медицинска опрема за сечење WHM-4

7205

989793
  • Медицинска опрема за сечење облекување
  • Сечење гази завои

Опремата за сечење медицински облоги WHM-4 користи ПУ филм, геловирани неткаени материјали, хартија за пергамент и други слични пакувања за производство на преливи како материјали за пакување. Систем за компјутерска контрола, следење и позиционирање на PLC (PLC направен во Јапонија, екран на допир, прекинувач за напојување се направени во Тајван). Должината на сечењето на пакувањето може ефикасно да се прилагоди во кој било опсег. Машината истовремено врши сечење на суровини, пакувања и сечење на готов производ.

Опрема за удирање со лепило WHM-19

7202

989766
  • Опрема за перфорирање закрпи
  • Перфорирана лепенка

Опремата за удирање со крпеница WHM-19 е применлива за PU филм, ПВЦ филм, процесна хартија, итн. Оваа универзална машина за производство на лепила со перфорација ги комбинира функциите на сечење преливи, импрегнација со лекови, слоевит со технолошка хартија, преклопување во ролна и финално сечење на готовиот лепило. Производството ги има следниве карактеристики и предности: мало покритие, брз капацитет на производство, едноставна имплементација на процеси, мала потрошувачка на енергија и ниско ниво на бучава. Сите работни површини на машината се изработени од не'рѓосувачки челик, а сите водечки ролери се изработени од силиконска гума. Квалитетот на производот ги исполнува медицинските барања. Машината може да ја контролира еден оператор.

Опрема за сечење на медицински малтери со импрегнација WHM-5

7200

989746 година
  • Опрема за импрегнација за медицински малтери со импрегнација
  • Сечење медицински малтери

Опрема за импегнирана медицинска лепенка WHM-5 користи желатинизиран неткаен материјал, гел-филтриран PE, преливи, хартија за обработка и филмски процеси и други слични материјали за пакување за пакување на медицински малтери со импрегнирани преливи како материјали за пакување. Опремен со конверт на фреквентна фреквенција. Автоматско поврзување на сечење на типот на пулсот. Должината на сечењето на пакувањето може ефикасно да се прилагоди во кој било опсег. Пневматскиот нож е одвоен од средина и сече два пакувања во исто време, а јазот помеѓу половините е лесно да се прилагоди. Овој факел застанува во горната позиција, што е погодно за дебагирање и решавање на проблеми.

Автоматска опрема за сечење медицински малтери со импрегнација WHM-6

7152

989262
  • Автоматска опрема за сечење медицински малтери со импрегнација
  • Закрпи

Импрегнирана медицинска лепилна опрема за лепило WHM-6 користи WHE лепен ткаени материјали, преливи, како што се филер, хартија за изолација, филмови од изолација, пластична обложена хартија за пакување и други материјали како материјали за пакување. Тој е опремен со функција за избор на време без скала, автоматско поврзување на намалување на типот на пулсот. Должината на сечењето на пакувањето може ефикасно да се прилагоди во кој било опсег. Електричниот нож е одвоен од средина и сече два пакувања во исто време, а јазот помеѓу половините е лесно да се прилагоди. Факелот застанува во горната позиција, што е погодно за дебагирање и решавање на проблеми. Може да исече преливи со импрегнација на мали парчиња, помалку од 10 мм за 10 мм и, со тоа, да ја намали големината на самата лепенка, на која е прикачена облекувањето. Директното пакување на малтери (може да се програмира) може да се изврши ладно или топло.