Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Архива по категорија „Опрема со прегледи“

Опрема со прегледи

Прес-таблет Двојно слајд таблет LTM-4 со голема брзина

7306

990796
  • Притиснете го таблетот со двојно лизгање со голема брзина
  • Притисни таблети

Пресата со голема брзина LTM-4 со двојно слајд таблета е опремена со точна навојна шипка која континуирано го поддржува аголот на потпорната конструкција, овозможувајќи прецизна контрола на комората за товарење и контрола на 7-11 удари и удари, со дозволена тежина разлика од околу ± 2%. Оперативниот систем ја елиминира замаецот, што во голема мера го поедностави процесот, ја зголеми брзината и ја задржа точната товарење. Двојна трансмисија, голема амплитуда на торзионално движење, голем капацитет на оптоварување, главна моќност од само 7,5 KW. Калапите обезбедуваат поточна тежина на таблетот. Мулти-ниво на систем за оптеретување обезбедува рамномерна распределба на материјалот. Под-префабрикувани подници на ацета се отпорни на абразија и лесно се монтираат. Опремата има функција на рачно притискање со голема брзина и голем вртежен момент. Четири комплети на независен систем за подмачкување, што го прави секој дел од подмачкувањето поточен. Модуларниот дизајн го олеснува монтирањето и расклопувањето на умирањата и ударите. Систем за фино подмачкување: филтри и уредно ...

Прес-таблет за ротациони таблети LTM-11 со голема брзина

7304

990785
  • Притиснете го ротациониот таблет со голема брзина
  • Притискање на прав во таблети

LTM-11 брзите ротациони преса за таблети овозможуваат тестирање, анализи и решенија за притисок во реално време. Автоматското прилагодување на длабочината на полнење на прав овозможува следење и контрола на полнењето на прав во текот на процесот на пресување, што гарантира значително намалување на трошоците за производство, ја зголемува брзината на притискање и квалитетот на таблетите. Следење на притисокот во реално време и проценка на функцијата. Сите автоматски поставки за длабочината на повторно полнење и контролата на оштетување на таблетите и снабдувањето со прав го стабилизираат работниот тек. Значително намалување на цената на производството. Зголемување на процентот на таблети за квалитет. Автоматски систем за подмачкување. Уредот на овој модел не обезбедува систем на замаец, висок степен на автоматизација. Стабилен хидрауличен систем за притискање, стабилно функционирање, низок шум. Управувачот за присилно оптеретување ја подобрува функцијата на флуидност и полнење за време на набивањето на гранулат. Функцијата за исфрлање на таблетите на големо или една по една.

Прес-ротационен таблет LTM-10 со голема брзина

7304

990782
  • Притиснете го ротациониот таблет со голема брзина
  • Завршени таблети по притискање

LTM-10 брзите ротирачки преса за таблети испорачуваат тестирање, анализи и решенија за притисок во реално време. Автоматското прилагодување на длабочината на полнење на прав овозможува следење и контрола на полнењето на прав во текот на процесот на пресување, што гарантира значително намалување на трошоците за производство, ја зголемува брзината на притискање и квалитетот на таблетите. Следење на притисокот во реално време и проценка на функцијата. Сите автоматски поставки за длабочината на повторно полнење и контролата на оштетување на таблетите и снабдувањето со прав го стабилизираат работниот тек. Значително намалување на цената на производството. Зголемување на процентот на таблети за квалитет. Автоматски систем за подмачкување. Уредот на овој модел не обезбедува систем на замаец, висок степен на автоматизација. Стабилен хидрауличен систем за притискање, стабилно функционирање, низок шум. Управувачот за присилно оптеретување ја подобрува функцијата на флуидност и полнење за време на набивањето на гранулат. Функцијата за исфрлање на таблетите на големо или една по една.

Опрема за автоматско обележување на етикетите со лепило SYM-4

7284 година

990580
  • Опрема за автоматско обележување на етикети со лепило
  • Етикетирани шишиња

Опрема за автоматско обележување на етикетите со лепило SYM-4. Вртежната шипка во форма на вентилатор зема мала количина лепак и се движи низ гумените тркала кон држачот на етикетата, која се наоѓа во оваа позиција со вакуум вшмукување за хартија, каде што етикетата е отстранета и се пренесува во етикетата подвижна лента со употреба на уред за отстранување на етикетата. После тоа, етикетата е прикачена на подвижниот појас со помош на вакуум и влегува во областа за обележување. Конечно, етикетата се става на шишето на подвижниот појас за да се заврши означувањето.

WLM-76 тркалезна шише машина

7213

989867 година
  • Тркалезна машина за обележување шишиња
  • Етикетирање на шишиња

WLM-76 тркалезна шишиња машина се користи за обележување стакло и пластични шишиња во индустријата за храна, фармацевтски и хемиски производи. Опремата автоматски запира и дава сигнал кога открива проблеми како што се недостаток на етикета, нарушување на интегритетот на етикета, губење на етикета, стоп за итни случаи, отстапувања во инверторот, отсуство на лента за копирање на печатач итн., Програмираниот компјутерски серво етикетиран систем брзо реагира со брзото позиционирање на етикетата со голема брзина со користење на автоматско скенирање и мемориски функции, без влезен сигнал и поставки и работи стабилно без дефекти долго време, зголемувајќи ја продуктивноста и квалитетот во големи размери . Високо ефикасниот интелигентен систем за компјутерска контрола со човечки машински интерфејс чувствителен на допир (HMI) ја олеснува работата на операторот. Екранот брзо прикажува промени во режимот на работа поради автоматско тестирање, што му овозможува на операторот веднаш да ги отстрани отстапувањата. Овој модел може да биде опремен со ...

1 2 3 ... 35