Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Нова опрема 2019 година / Архива по категорија „Фармацевтски сферонизатор за производство на капсули и таблети“

Фармацевтски сферонизатор за производство на капсули и таблети

Сферонизатор CJM-25

7212

989865 година
  • Сферонизатор
  • Сфероидни гранули

Сферонизатор CJM-25. Забите за сечење на центрифугална ротирачка платформа, кога ротираат со голема брзина, исечете го влезниот цилиндричен лента (лента) во краток цилиндричен гранулат со одредена должина (во пропорција со дијаметарот на колоната). Поради комбинираното дејство на центрифугалната сила на плочата, силата на триење помеѓу гранулите и менувачката плоча, wallsидовите на контејнерот и гранулите, како и притисокот на воздухот помеѓу ротирачката плоча и theидовите на садот, сите гранулите се во тродимензионално движење на тркалање со напречни навртки, формирајќи непречено дејство на мелење и ја претвораат гранулата во сфероиди. Машината се состои од штитник за вчитување, жлеб, ротирачка плоча, уред за растоварање, механизам за пренос, уред за вентилација и сушење (по избор), куќиште, систем за контрола и пневматски систем. Кратко време на производство, висок сооднос. Завршените сфероиди имаат добра униформа густина, редовна заобленост и мазна површина. Неколку различни режими на визуелно прикажување на поставките, точни и удобни ...

Сферонизатор CJM-45

7212

989864
  • Сферонизатор
  • Сфероидно производство

Сферонизатор CJM-45. Забите за сечење на центрифугална ротирачка платформа, кога ротираат со голема брзина, исечете го влезниот цилиндричен лента (лента) во краток цилиндричен гранулат со одредена должина (во пропорција со дијаметарот на колоната). Поради комбинираното дејство на центрифугалната сила на плочата, силата на триење помеѓу гранулите и менувачката плоча, wallsидовите на контејнерот и гранулите, како и притисокот на воздухот помеѓу ротирачката плоча и theидовите на садот, сите гранулите се во тродимензионално движење на тркалање со напречни навртки, формирајќи непречено дејство на мелење и ја претвораат гранулата во сфероиди. Машината се состои од штитник за вчитување, жлеб, ротирачка плоча, уред за растоварање, механизам за пренос, уред за вентилација и сушење (по избор), куќиште, систем за контрола и пневматски систем. Кратко време на производство, висок сооднос. Завршените сфероиди имаат добра униформа густина, редовна заобленост и мазна површина. Неколку различни режими на визуелно прикажување на поставките, точни и удобни ...

Сферонизатор CJM-70

7212

989862
  • Сферонизатор
  • Сфероидно производство

Сферонизатор CJM-70. Забите за сечење на центрифугална ротирачка платформа, кога ротираат со голема брзина, исечете го влезниот цилиндричен лента (лента) во краток цилиндричен гранулат со одредена должина (во пропорција со дијаметарот на колоната). Поради комбинираното дејство на центрифугалната сила на плочата, силата на триење помеѓу гранулите и менувачката плоча, wallsидовите на контејнерот и гранулите, како и притисокот на воздухот помеѓу ротирачката плоча и theидовите на садот, сите гранулите се во тродимензионално движење на тркалање со напречни навртки, формирајќи непречено дејство на мелење и ја претвораат гранулата во сфероиди. Машината се состои од штитник за вчитување, жлеб, ротирачка плоча, уред за растоварање, механизам за пренос, уред за вентилација и сушење (по избор), куќиште, систем за контрола и пневматски систем. Кратко време на производство, висок сооднос. Завршените сфероиди имаат добра униформа густина, редовна заобленост и мазна површина. Неколку различни режими на визуелно прикажување на поставките, точни и удобни ...