Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Нова опрема 2019 година / Архива по категорија „Опрема за обложување на пелети и фендифицирани фен за кревет“

Опрема за обложување на пелети и фендифицирани фен за кревет

Фен за сушење кревети CJM-5

7212

989861
  • Фен за сушење кревет
  • Сушење во прав

Фенот за флуидиран кревет CJM-5 користи проток на топол воздух за да ги задржи пелетите во „суспендирана“ состојба во флуидизиран кревет и брзо да ги исуши, испарува потрошената вода со проток на воздух.Оваа опрема се користи за производство на медицински растителни препарати, комбинирани прав, гранули, грутки материјали, хемиски производи, итн. брзо сушење. Температурата е строго контролирана за време на сушењето за да се обезбеди квалитет на материјалот по сушењето. За производство на големи гранули и грутки материјали, се меша нож, дизајниран хоризонтално за брзо сушење и да се избегне лепење на theидот.Машата работи под негативен притисок, има мазна и чиста внатрешна површина без мртви агли, погодна за чистење..

Фен за сушење кревети CJM-15

7212

989860
  • Фен за сушење кревет
  • Фен за прашоци и гранули

Фенот за флуидизиран кревет CJM-15 користи проток на топол воздух за да ги задржи пелетите во "суспендирана" состојба во флуидизиран кревет и брзо да ги исуши, потрошената вода со проток на воздух испарува. Оваа опрема се користи во производството на медицински растителни препарати, комбинирани прав, гранули, грутки материјали, хемиски производи, итн. Брзо сушење. Температурата е строго контролирана за време на сушењето за да се обезбеди квалитет на материјалот по сушењето. За производство на големи гранули и грутки материјали, има нож за мешање, дизајниран хоризонтално за брзо сушење и да се избегне лепење на идот. Машината работи под негативен притисок, има мазна и чиста внатрешна површина без мртви агли, погодна за чистење. Целосно согласност со GMP.

Фен фен за кревет CJM-30

7212

989859
  • Фен за сушење кревет
  • Гранули за сушење

Фенот за флуидизиран кревет CJM-30 користи проток на топол воздух за да ги задржи пелетите во "суспендирана" состојба во флуидизиран кревет и брзо да ги исуши, потрошената вода со проток на воздух испарува. Оваа опрема се користи во производството на медицински растителни препарати, комбинирани прав, гранули, грутки материјали, хемиски производи, итн. Брзо сушење. Температурата е строго контролирана за време на сушењето за да се обезбеди квалитет на материјалот по сушењето. За производство на големи гранули и грутки материјали, има нож за мешање, дизајниран хоризонтално за брзо сушење и да се избегне лепење на идот. Машината работи под негативен притисок, има мазна и чиста внатрешна површина без мртви агли, погодна за чистење. Целосно согласност со GMP.

Фен за сушење кревети CJM-120

7212

989858
  • Фен за сушење кревет
  • Сушење на рефус материјали

Сува машината за флуидизиран флуидиран флуид CJM-120 користи проток на топол воздух за да ги задржи пелетите во "суспендирана" состојба во флуидизиран кревет и да ги исуши брзо, потрошената вода со проток на воздух испарува. Оваа опрема се користи во производството на медицински растителни препарати, комбинирани прав, гранули, грутки материјали, хемиски производи, итн. Брзо сушење. Температурата е строго контролирана за време на сушењето за да се обезбеди квалитет на материјалот по сушењето. За производство на големи гранули и грутки материјали, има нож за мешање, дизајниран хоризонтално за брзо сушење и да се избегне лепење на идот. Машината работи под негативен притисок, има мазна и чиста внатрешна површина без мртви агли, погодна за чистење. Целосно согласност со GMP.

Фен за сушење кревет CJM-200

7212

989857
  • Фен за сушење кревет
  • Прашок за сушење и гранули

Фенот за флуидизиран кревет CJM-200 користи проток на топол воздух за да ги задржи пелетите во "суспендирана" состојба во флуидизиран кревет и брзо да ги исуши, потрошената вода со проток на воздух испарува. Оваа опрема се користи во производството на медицински растителни препарати, комбинирани прав, гранули, грутки материјали, хемиски производи, итн. Брзо сушење. Температурата е строго контролирана за време на сушењето за да се обезбеди квалитет на материјалот по сушењето. За производство на големи гранули и грутки материјали, има нож за мешање, дизајниран хоризонтално за брзо сушење и да се избегне лепење на идот. Машината работи под негативен притисок, има мазна и чиста внатрешна површина без мртви агли, погодна за чистење. Целосно согласност со GMP.

1 2 3