Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Нова опрема 2019 година / Архива по категорија „Повеќестемни колектори на прашина за сите типови опрема за таблети и капсули“

Колектори со повеќе нивоа на прашина за сите видови опрема за таблети и капсули

Спирален повеќеслоен колектор за прашина за таблети и капсули LTM-13

7204

989781 година
 • Спирален повеќеслоен колектор за прашина за таблети и капсули
 • Таблети од прав

Спиралата мулти-слој посветувач на таблети и капсули LTM-13 е дизајниран и произведен врз основа на меѓународни технологии и има две функции: таблети за оптоварување и таблети за прицврстување. Предноста на овој модел е долгите патеки низ кои минуваат таблетите за време на процесот на отстранување прашина, со постојано вртење и полирање. Изводот е ефикасен, но нежно ги полира таблетите без да ги оштети во процесот. Во исто време, може да послужи како алатка за пренос. Машината е целосно во согласност со GMP стандардот, усвојувајќи нова структура, гарантира безбедност и стабилност.

Колектор на прав и таблета со голема брзина STD-010A

7200

989741 година
 • Собирач на прашина со таблети со голема брзина
 • Чисти апчиња

Колекторот за прашина во таблета со голема брзина STD-010A го користи принципот на чистење на компримиран воздух, центрифугално прицврстување, делумување на ролери и вакуирање на вакуум за чистење на прав што се придржува на површината на таблетите и брусите на рабовите, правејќи ја површината на таблетот мазна и рабовите дури и Се користи за голема брзина на прилагодување на сите типови таблети, особено големи таблети и врежани таблети. Овој модел може директно да се поврзе со кој било вид на преси за таблети со голема брзина. Изводникот е изработен од 304 не'рѓосувачки челик и е целосно компатибилен со GMP. Компримираниот воздух дува прашина од образецот за гравирање и површината на таблетот на кратко растојание. Центрифугалното посветување ефикасно ги чисти таблетите. Нежните дебагирање на ролерот ги штитат рабовите на таблетот. Статичката електрична енергија на површината на таблетата / капсулата може да се избегне со полирање без четки. Долгите оддалечувања и дебагирачки растојанија се изведуваат синхроно. Предлагаат висока продуктивност и висока ефикасност ...

Одбивач на таблети од серија А CC-20

7200

989740 година
 • Давач на таблети
 • Прашини апчиња

Цел-таблет сензор CC-20 е дизајниран за таблети за оклопување од која било форма и е адаптиран за сите типови опрема за таблетирање. Приложениот колектор за прашина ја отстранува прашината од дискот на вибрирачкиот филтер со компримиран воздух и таблетите се исфрлаат. Користејќи ја функцијата вибрации, таблетите се движат по конкавниот канал на филтерот. Во процесот на преместување на долниот филтер, таблетите се превртуваат и полираат автоматски, а компримираниот воздух ја испушта прашината што ја искористи собирачот на прашина. Конечно прилагодените и полирани таблети се исфрлени.

Колектор за прашина во таблет Б-серија CC-20

7200

989739
 • Собирач на прашина со таблети со голема брзина
 • Прашини апчиња

Колекторот за прашина во таблет D-B серија CC-20 го користи принципот на чистење на компримиран воздух, центрифугално прицврстување, дегурација на ролерот и вакуумско вадење за чистење на правот што се придржува на површината на таблетите и брусите на рабовите, правејќи ја површината на таблетот мазна и рабовите дури и Ова е опрема неопходна за производство на таблети. Процесот на тампонирање на таблети се случува во структурно затворена област. За време на работата, притисокот врз таблетите на влезот и излезот е негативен и нема протекување на прав. Областа за прицврстување е целосно одвоена од менувачот. Дизајнот на колекторот за прашина е едноставен, ги елиминира непотребните отстранливи уреди, лесно е да се расклопат, чистат и склопат. Сите делови во контакт со производот се изработени од не'рѓосувачки челик, што е во согласност со GMP стандардот за фармацевтски машини. ДЦ моторот обезбедува непречено регулирање на брзината. Опремата може да работи во различни режими, во зависност од видот на производот и потребната изведба. Висина и ...

Цврста таблета CC-20 Серија Ц

7200

989737 година
 • Давач на таблети
 • Колектор на прашина во таблет Ц серија
 • Колектор на прашина во таблет Ц серија
 • Колектор на прашина во таблет Ц серија
 • Таблети од прав

Таблетот за чистење на таблетите CC-20 серија е опрема за дебагирање и елиминација на прашина што ги промовира таблетите од дното до врвот. Може да се поврзе со системите за откривање таблети и метални системи. Сите делови во контакт со производот се изработени од не'рѓосувачки челик 316L. Во согласност со GMP стандардот.