Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Нова опрема 2019 година / Архива по категорија „Експериментална фармацевтска опрема за истражување и развој“

Експериментална фармацевтска опрема за истражување и развој

Мултифункционална експериментална фармацевтска опрема UNIQ-2

7199 година

989734
  • Мултифункционална експериментална фармацевтска опрема

Мултифункционална експериментална фармацевтска опрема UNIQ-2 за истражување и развој. Главниот погон е опремен со контрола на допир на екранот и PLC контролер за едноставна и удобна работа. Уредот е изработен од не'рѓосувачки челик 316L и сите елементи се целосно во согласност со GMP стандардот.

Мултифункционална експериментална фармацевтска опрема и UNIQ-2 миксер за лопатка

7199 година

989732
  • Мултифункционална експериментална фармацевтска опрема и миксер за лопатка
  • Течно мешање

Мултифункционална експериментална фармацевтска опрема и миксер UNIQ-2 лопатка можат да ги мешаат сите течности со висок и низок вискозитет. Процесот на мешање е запрен по потреба. Контејнерот и миксер на миксер се направени од не'рѓосувачки челик.

Мултифункционална експериментална фармацевтска опрема и котел со пан-облога за обложување UNIQ-2

7199 година

989731
  • Мултифункционална експериментална фармацевтска опрема и котел за обложување на панел за обложување
  • Обложени таблети

Мултифункционалната експериментална фармацевтска опрема и UNIQ-2 Coating Panzer користи рокер механизам за да ги поврзете сите типови котли за панирање и главниот мотор, што им помага на операторите да создадат униформа покриеност под прав агол. Опремата може да биде опремена со електричен грејач на воздухот со фиксна подлога над котел за парење за сушење на производи во најкус можен рок.

Мултифункционална експериментална фармацевтска опрема и УНИК-2 двоен конус во прав

7199 година

989730
  • Мултифункционална експериментална фармацевтска опрема и двоен конусен миксер во прав
  • Прашок за мешање

Мултифункционалната експериментална фармацевтска опрема и UNIQ-2 двојниот конус прашок миксер се користат за мешање на сите рефус материјали како што се прашоци и гранули. Во овој процес, брзо создава мултидимензионално движење и ви овозможува да постигнете совршено мешање.

Мултифункционална експериментална фармацевтска опрема и UNIQ-2 мулти-режија миксер

7199 година

989729
  • Мултифункционална експериментална фармацевтска опрема и мулти-насочен миксер
  • Прашок за мешање

Мултифункционална експериментална фармацевтска опрема и мулти-насочен миксер за движење UNIQ-2 е цилиндричен резервоар поставен на ротирачка рамка од не'рѓосувачки челик. Резервоарот прави тродимензионални движења, за време на кои се мешаат материјалите поставени во него.

1 2