Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Нова опрема 2019 година / Архива по категорија „Опрема за сечење филм и хартија со сферичен нож“

Опрема за сечење филм и хартија со сферичен нож

Сферична машина за сечење ноже WHM-13

7204

989780
  • Опрема за сечење на сферични ножеви
  • Неткаен сечење

Сферичната машина за сферирање WHM-13 се користи за хартија за пергамент и филм за пакување, погодна за обработка и сечење на делови, како што се, на пример, неткаени материјали, импрегнирана хартија, филмови BOPP и CPP и други слични материјали. Врши двојна функција, примајќи материјали со употреба на проток на растечки воздух. Опремен со прав електромагнетски спојка за контрола на протокот и позиционирање на материјалот. Уред за фотоелектрично следење за автоматско коригирање на грешките при влегување во материјалот овозможува лесна употреба и ефективна стабилизација. (Може да се спореди со целосно автоматски систем за контрола на магнетни честички со постојани параметри).

Опрема за сечење на сферични ножеви WHM-14

7204

989779
  • Опрема за сечење на сферични ножеви
  • Сечење на завој

Сферичната машина за сферирање WHM-14 се користи за хартија за пергамент и филм за пакување, погодна за обработка и сечење на делови, како на пример, неткаени материјали, импрегнирана хартија, филмови BOPP и CPP и други слични материјали. Врши двојна функција, примајќи материјали со употреба на проток на растечки воздух. Опремен со прав електромагнетски спојка за контрола на протокот и позиционирање на материјалот. Уред за фотоелектрично следење за автоматско коригирање на грешките при влегување во материјалот овозможува лесна употреба и ефективна стабилизација. (Може да се спореди со целосно автоматски систем за контрола на магнетни честички со постојани параметри).

Опрема за сечење на сферични ножеви WHM-15

7204

989778
  • Опрема за сечење на сферични ножеви
  • Сечење на ткаени материјали

Сферичната машина за сферирање WHM-15 се користи за хартија за пергамент и филм за пакување, погодна за обработка и сечење на делови, како на пример, неткаени материјали, импрегнирана хартија, филмови BOPP и CPP и други слични материјали. Врши двојна функција, примајќи материјали со употреба на проток на растечки воздух. Опремен со прав електромагнетски спојка за контрола на протокот и позиционирање на материјалот. Уред за фотоелектрично следење за автоматско коригирање на грешките при влегување во материјалот овозможува лесна употреба и ефективна стабилизација. (Може да се спореди со целосно автоматски систем за контрола на магнетни честички со постојани параметри).

Сферична машина за сечење нож WHM-16

7204

989777
  • Опрема за сечење на сферични ножеви
  • Сечење со сферични закрпи за ножеви

Сферичната машина за сферирање WHM-16 се користи за хартија за пергамент и филм за пакување, погодна за обработка и сечење на делови, како на пример, неткаени материјали, импрегнирана хартија, филмови BOPP и CPP и други слични материјали. Врши двојна функција, примајќи материјали со употреба на проток на растечки воздух. Опремен со прав електромагнетски спојка за контрола на протокот и позиционирање на материјалот. Уред за фотоелектрично следење за автоматско коригирање на грешките при влегување во материјалот овозможува лесна употреба и ефективна стабилизација. (Може да се спореди со целосно автоматски систем за контрола на магнетни честички со постојани параметри).

Сферична машина за сечење ноже WHM-17

7203

989775 година
  • Опрема за сечење на сферични ножеви
  • Сечење на ленти за помош

Сферичната машина за сферирање WHM-17 се користи за хартија за пергамент и филм за пакување, погодна за обработка и сечење на делови, како што се, на пример, неткаени материјали, импрегнирана хартија, филмови BOPP и CPP и други слични материјали. Врши двојна функција, примајќи материјали со употреба на проток на растечки воздух. Опремен со прав електромагнетски спојка за контрола на протокот и позиционирање на материјалот. Уред за фотоелектрично следење за автоматско коригирање на грешките при влегување во материјалот овозможува лесна употреба и ефективна стабилизација. (Може да се спореди со целосно автоматски систем за контрола на магнетни честички со постојани параметри).