Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Нова опрема 2019 година / Архива по категорија „Опрема за електромагнетно индукциско запечатување со алуминиумска фолија“

Опрема за електромагнетно индукциско запечатување со алуминиумска фолија

Опрема за индукција запечатување на капакот со алуминиумска фолија DWP-1B

7202

989759
  • Опрема за индукција запечатување на капакот со алуминиумска фолија
  • Индукција запечатување

Опремата за запечатување на алуминиумска фолија DWP-1B се користи за запечатување на разни големини на шишиња од кружни, правоаголни и разни други неправилно обликувани шишиња и контејнери, без потреба да се заменуваат резервни делови. Рамката и каросеријата на машината се изработени од не'рѓосувачки челик SUS 304. Ефект за ладење на вода. Сензор за фолија и отфрлете го системот за неправилно откачени шишиња и / или со капаци што недостасуваат фолија. Транспортерот на шишето е опремен со варијатор на брзина. 4 тркала и 4 нозе против вибрации. Во согласност со GMP стандардот.

Опрема за запечатување со електромагнетно индукција со алуминиумска фолија SYM-16

7202

989758
  • Опрема за електромагнетно индукциско запечатување со алуминиумска фолија
  • Запечатување со тегли со алуминиумска фолија

Опрема за запечатување со електромагнетно индукција со алуминиумска фолија SYM-16. Високата фреквенција на обратната струја генерирана од осцилаторот пренесува моќен излезен сигнал до главата за индукција. Приближувајќи се кон главата за индукција, алуминиумската фолија генерира топлина заради циркулационата струја за да го запечати вратот на шишето со фолија. Оваа машина има функција за самостојно набудување за дијагностицирање на стабилноста на моќноста на струјата, струјата и напонот, мониторинг и заштита од прегревање, синхронизација на фази, моќноста на опремата може да се прилагоди и неговиот работен статус се прикажува на контролниот панел за лесно следење . Опремата е опремена со заштитна опрема и дренажен систем на таков начин што високо-напонскиот напојување автоматски ќе се исклучи ако изворот на вода е исклучен, или нема или блокира вода. Како пумпа за вода за ладење се користи магнетна пумпа со низок шум, што создава многу ниско ниво на бучава прифатливо за клиентите.

Опрема за електромагнетно индукциско запечатување на грлото со алуминиумска фолија GS-08

7201

989756
  • Опрема за електромагнетно индукциско запечатување на вратот со алуминиумска фолија
  • Покривки од алуминиумска фолија

Опремата за електромагнетно индукциско запечатување на вратот со алуминиумска фолија GS-08 е уред за запечатување со широк врат. Се користи за запечатување на пестициди, фармаколошки препарати, адитиви за храна, козметика, прехранбени производи, мазива и др во хемиската и другите индустрии во пластични или стаклени шишиња со запечатување со широк дијаметар. Преносен модел на рака. Автоматско греење на активирањето, автоматско откривање на отсуството на алуминиумска фолија. Индукцискиот филм е заштитен со интелигентно ладење на воздухот. Континуирано или нередовно работно време. Компјутерска дефиниција на време (одбројување од 0,1 секунди, дигитален дисплеј). Дигитален дисплеј контролиран од компјутер му дозволува на операторот да ја прилагоди моќноста во пораст од 10% нагоре или надолу. Способност да поставите време и моќност, поставките за прекинувачот DIP, автоматски ги зачувувате овие поставки кога е исклучено напојувањето. Перформансите на овој вид опрема постојано се подобруваат.

Опрема за електромагнетно индукциско запечатување на грлото со алуминиумска фолија GS-07

7201

989755
  • Опрема за електромагнетно индукциско запечатување на вратот со алуминиумска фолија
  • Алуминиумски капачиња

Опремата за електромагнетно индукциско запечатување на вратот со алуминиумска фолија GS-07 е уред за запечатување со широк врат. Се користи за запечатување на пестициди, фармаколошки препарати, адитиви за храна, козметика, прехранбени производи, мазива и др во хемиската и другите индустрии во пластични или стаклени шишиња со запечатување со широк дијаметар. Преносен модел на рака. Автоматско греење на активирањето, автоматско откривање на отсуството на алуминиумска фолија. Индукцискиот филм е заштитен со интелигентно ладење на воздухот. Континуирано или нередовно работно време. Компјутерска дефиниција на време (одбројување од 0,1 секунди, дигитален дисплеј). Дигитален дисплеј контролиран од компјутер му дозволува на операторот да ја прилагоди моќноста во пораст од 10% нагоре или надолу. Способност да поставите време и моќност, поставките за прекинувачот DIP, автоматски ги зачувувате овие поставки кога е исклучено напојувањето. Перформансите на овој вид опрема постојано се подобруваат.

Опрема за електромагнетно индукциско запечатување на грлото со алуминиумска фолија GS-01

7201

989754
  • Опрема за електромагнетно индукциско запечатување на вратот со алуминиумска фолија
  • Капаци на фолија

Опрема за електромагнетно индукциско запечатување на грлото со алуминиумска фолија ГС-01 со воздушно ладење на воздухот, што се користи за запечатување на пестициди, фармаколошки препарати, адитиви за храна, козметика, прехранбени производи, средства за подмачкување и др во хемиската и другите индустрии во пластика или стакло шишиња со стандарден дијаметар на запечатување. Дизајнирано и произведено земајќи ја предвид механичка и електрична интеграција, без потреба да набавите дополнителен подвижен ремен. Висококвалитетна конструкција од не'рѓосувачки челик, атрактивен, благороден и разумен дизајн целосно е во согласност со GMP стандардот. Уникатниот дизајн на прекинувачот за струја гарантира стабилна моќност и одличен ефект на запечатување. Современ AC мотор со ротација со варијабилна брзина, затворена беспрекорно променлива брзина. Интелигентен транспортер. Опремени со автоматско тестирање и дијагностика, како и повратни информации од корисниците во реално време. Ладењето на воздухот на целиот систем овозможува континуирано континуирано работење. Стандардната опрема не вклучува подвижен ремен ...

1 2