Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Нова опрема 2019 година / Архива по категорија „Печатачи за опрема за пакување датуми за печатење на серии кодови на серии“

Датуми за печатење на опрема за пакување датуми за печатење на дел броеви на бар-кодови

JP-28 печатач со Inkjet со висока резолуција

7208

989826 година
 • Печатач со Inkjet со висока резолуција
 • Печатење во кутија

JP-28 инк-џет печатачот со висока резолуција главно се користи за печатење датуми, сериски броеви, особено со бар-кодови, графики, мулти-линиски информации. Широко се користи во прехранбената, медицинската и хемиската индустрија. Опремата може да печати и на пропустлива површина (на пример, картонски кутии) и непропустливи површини (на пример, сјајни картонски кутии, метални цевки, пластични цевки, керамика). Комплетен графички кориснички интерфејс, леснотија на информации за уредување. Опремени со двоен 32-битен процесор со високи перформанси, печатење во реално време на разни (менување) информации и бар-кодови. Најновиот технолошки развој на запушените млазници за прскање, лесно одржување, ниска цена, високи перформанси, висока резолуција, уред за спречување на затнувањето на млазницата. Се применува на широк спектар на мастила (базирана на нафта, брзо сушење, итн.) Поддршка за ротација на печатење со инк-џет на 90, 180, 270 степени, печатење на информации во насока напред и во обратен правец.

Печатач со пигмент инк-џет JP-267W

7208

989825 година
 • Печатарски инк-џет печатач
 • Печати

Пигментниот инк-џет печатач JP-267W главно се користи за печатење датум, сериски број, итн. Тој е широко користен во хемиската индустрија, во производство на гума, авто-делови, големи цевки, челик и др. За материјали со темна боја, како што се како челични цевки, челични плочи, гуми. Контролорот на домаќинот има оперативно мени што се префрла од кинески на англиски. Прирачник, подвижен. Модулите за контрола на печатење можат да се споделат со контролорот на домаќинот и да работат самостојно. Уред за авто-блиц може да се користи за да се спречи затнувањето на млазниците за прскање. Еден контролер на домаќинот може да го контролира максимумот. 8 контролори за печатење и глава за печатење. Одделен систем за мастило, вграден дизајн на пумпа, контрола на притисок, патентиран уред за заштеда на енергија и зголемување на доверливоста на машината. Главата за печатење може да се ротира за да се прилагоди висината на фонтот, а можно е и печатење со задебелување (до 4). Уред за автоматско мешање за да се спречи талог за пигмент на мастило. Економичен и непотребен отпад ...

Печатач за пигментирачки инк-џет JP-2616W

7208

989824
 • Печатарски инк-џет печатач
 • Печатење гуми

Пигментниот инк-џет печатач JP-2616W главно се користи за печатење датум, сериски број, итн. Тој е широко користен во хемиската индустрија, во производство на гума, авто делови, големи цевки, челик, итн. За материјали со темна боја, како што се како челични цевки, челични плочи, гуми. Контролорот на домаќинот има оперативно мени што се префрла од кинески на англиски. Прирачник, подвижен. Модулите за контрола на печатење можат да се споделат со контролорот на домаќинот и да работат самостојно. Уред за авто-блиц може да се користи за да се спречи затнувањето на млазниците за прскање. Еден контролер на домаќинот може да го контролира максимумот. 8 контролори за печатење и глава за печатење. Одделен систем за мастило, вграден дизајн на пумпа, контрола на притисок, патентиран уред за заштеда на енергија и зголемување на доверливоста на машината. Главата за печатење може да се ротира за да се прилагоди висината на фонтот, а можно е и печатење со задебелување (до 4). Уред за автоматско мешање за да се спречи талог за пигмент на мастило. Економична и потрошувачка на отпад ...

Електрична лента за печатење за примена на датумот на истекување и датумот NPE 2

7208

989823 година
 • Електрична лента за печатење за датум и датум на истекување
 • Ставање датум на истекување на вертикалното пакување

Електрична лента за печатење NPE 2 за примена на датуми и датуми на истекување - опрема за методот на топла кодирање со негативно забрзување. Најпогодни за серија машини за пакување со вертикален тип, за сите видови машини за наизменично пакување, како што се пакувачи со топчиња, пополнувачи на вертикални торби и запечатени машини за пакување, итн. Во опремата се користи топла заптивка од лентата, што ви овозможува да добијте јасен, неизбришлив, брзо сушење и нелепливо печатење. Технологијата SCM ви овозможува да ја зголемите температурата брзо и стабилно, температурата и позицијата на печатење се лесно прилагодливи. Брзината на печатење е синхрона со брзината на пакувањето, резултатот на означување е точен и ефикасен.

Термички трансфер печатач NPE 12

7208

989822 година
 • Термички печатач за трансфер
 • Термички печатач за трансфер
 • Пресот на ламинираните кеси

Термички преносен печатач NPE 12 - кодер со лента за термички пренос. Овој печатач може лесно да се интегрира во разни машини за наизменично флексибилно пакување и високо-брзински линии за производство за печатење чисти, јасни алфанумерички кодови, логоа, баркодови и текст. Патентиран систем на штедење: панделки Можете да заштедите до 60% на употребата на лента без да ја намалите резолуцијата на печатење. Долгата лента на лента ги намалува производството и се протега на време. Системот на спојката без одржување обезбедува контрола на затегнатоста на ременот, спречува дефекти и обезбедува голема брзина на одговор.

1 2