Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Нова опрема 2019 година / Архива по категорија „Опрема за контрола на квалитет на таблети, капсули со желатин, стаклени ампули“

Опрема за контрола на квалитет на таблети, капсули со желатин, стаклени ампули

Опрема за сортирање и контрола на квалитетот на таблетите TST-25

7206

989805
  • Опрема за сортирање таблети и контрола на квалитетот
  • Проверка на пилули

Опрема за сортирање и проверка на квалитетот на таблетите TST-25 (единечна или обложена) од двете страни. Машината за сортирање со систем на таблети за таблети ќе му овозможи на вашиот оператор со сигурност да провери до 50 кг таблети на час од двете страни. Основната машина TST-25 може да биде опремена со низа додатоци за да одговараат на вашите индивидуални потреби, т.е. калибрирани светла над областа за инспекција. Таблетите со дефект може да ги отстрани операторот со употреба на флексибилен рачен алат со вакуумска млазница. Приливот на таблети од бунтата влегува во вибрирачки перфориран корита, каде се просејува груба прашина и чипови, кои потоа се собираат во сад. Производите влегуваат во платформата за инспекција во еден слој. Таблетите се поставени на подвижниот појас направен од материјал за исхрана FDA и се тестираат од врвниот оператор. Специјален систем со сигурност и непречено врти и пренесува производи до втората ...

Опрема за визуелна инспекција на ампули VIM-09

7200

989744 година
  • Опрема за визуелна инспекција на шишиња
  • Контрола на шишенце

Опрема за визуелна инспекција на ампули VIM-09 се користи во фармацевтската индустрија за визуелна инспекција на ампули, ампули, кертриџи, префинети шприцеви и др. Производите доаѓаат од системот за полнење и се поставени на контролен транспортер. Инспекциската машина има два независни контролни системи - транспортер и ротирачки. Системот на транспортерот ги пренесува шишињата во ротирачките вратила и ги придвижува напред по должината на подвижникот. Системот на роторот го контролира движењето на шахтите, соодветно, пренесувајќи ротирање на шишињата. Високата брзина на вртење на наполнетите шишиња ги крева честичките во течноста. Кога шишињата минуваат низ затемнетата инспекциска кабина пред операторот, концентрираната зрак на светлина од системот за халогенско осветлување се распаѓа од цврстите честички и ги прави да светат како мала сијалица (ефект на Тиндал), што ги прави овие честички лесно видливи. Покрај тоа, инспекциската машина е опремена со огледала и лупа, што му овозможуваат на операторот да изврши увид во целиот ...

Машина за контрола на квалитет IM-015

7197 година

989709
  • Машина за контрола на квалитет
  • Капсули по контрола на квалитетот

Машината за контрола на квалитетот IM-015 со ротирачки ролери му овозможува на операторот да контролира тврди или меки капсули и едноставни или обложени таблети со која било големина. Приливот на таблети од бунтата влегува во вибрирачки перфориран корита, каде тапанот за сортирање ја кваси грубата прашина и чипови, кои потоа се собираат во сад. Производите влегуваат во платформата за инспекција во еден слој. Капсулите и таблетите од вибраторната корита се префрлаат на ротирачките ролки и, постојано се вртат, се префрлаат на операторот, кој остварува сигурна сеопфатна контрола. Огледалните прилагодувања му овозможуваат на операторот да ги провери спротивните страни на таблетите и капсулите. Брзината на вртење на ролерите за инспекција е индивидуално прилагодлива, без оглед на брзината на инспекција. Брзината на вртење и контролната брзина на таблетите / капсулите постојано се прилагодуваат. Нема скриени агли или слепи точки на платформата за инспекција. Инспекциските ролки се изработени од транспарентни полимери со висока густина со одобрение за степен на храна за FDA. Осветлувањето е инсталирано под ...