Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Оценка опрема ТОП-10 / Архива по категорија „Машини за прецизно дозирање на фармацевтски прашоци во пакување“ (Страница 5)

Машини за високо прецизно дозирање на фармацевтски прашоци во пакувањето

Автоматска опрема за полнење во прав WAN-61C

7163

989447
  • Автоматска опрема за полнење прав
  • Пакување во прав

WAN-61C автоматска опрема за полнење во прав е дизајнирана да спакува тешки материјали (како што се млеко во прав, соја млеко во прав, скроб, пестициди во прав, кафе, зачини и др) во мали кеси. Обликот на готовата торба може да биде со три или четиристрана запечатување (Забелешка: опремата произведува кеси со тристрана запечатување, ако треба да произведете четиристрани кеси, треба да се нарача дополнителен уред дополнително) . Во системот за производство на торби, се користи степер мотор. Го контролира PLC контролер со табла за допир. Опремено е со четиринасочен контролиран механизам за запечатување на топлина и сигурен систем за фото-електронски следи. Автоматски ги печати серискиот број, датумот на производство и етикетата за да ја срушат торбата. Аугер се ротира со погон од степер мотор, што овозможува вчитување на прав со голема прецизност.

Опрема за автоматско полнење во прав BD-30

7163

989446
  • Автоматска опрема за полнење прав
  • Пакување во прав

Автоматска опрема за полнење во прав БД-30 - се користи за пакување млеко во прав, соја во прав, зачини, пестициди во форма на влажен прав, како и гранули од ситно гранули како кафе, шеќер, итн. И го извршува следниот циклус на работа: процесот на мерење, формирање торба, полнење со прав, запечатување на торбата, печатење на бројот на серијата и сечењето може да се изврши автоматски. Опремата може да спакува различни видови материјали, како што се гранули, прашоци, течности, таблети, итн. PLC е опремена со контролен систем: треба да ги поставите само потребните параметри (волумен на полнење, должина на торбата, итн.) Во поставува ќелии, а системот ќе ги изврши соодветните операции автоматски и со голема брзина на пакување. Стабилен и сигурен систем за фото-електронско следење обезбедува интегритет на прикажувањето на марката на пакувањето. Температурата е интелигентно контролирана со употреба на две машини за запечатување на топлина. Пакување на разни видови материјали (прав, гранулат, течности), ...

Опрема за автоматско полнење во прав BD-21

7163

989445
  • Автоматска опрема за полнење прав
  • Пакување во прав

Автоматска машина за полнење во прав BD-21 е интелигентна машина за пакување што се користи за пакување млеко во прав, соја во прав, зачини, пестициди во форма на влажен прав, итн. Методот за мерење, формирање торба, полнење со прав, запечатување на торбата, печатење бројот на серијата и сечењето може да се извршат автоматски. Опремата може да спакува разни видови материјали, како што се гранули, прашоци, течности, таблети, итн. Во разни материјали за пакување: најразлични ламинирани филмови, како што се полипропилен / полиетилен, полиестер / алуминиумска фолија / полиетилен, полиестер / алуминиумска обвивка / полиетилен, најлон / полиетилен, полиестер / полиетилен. Опремен со процесор за контрола на секоја оперативна функција и конфигурирање на дијалогот на интерфејсот човекот-машина. Двојниот температурен канал се контролира хоризонтално и вертикално со интелигентен уред за контрола на температурата. Интелигентната саморегулирачка фотоцелија дискретно ја трансформира ориентацијата помеѓу светлината и сенката. Моќен анти-зачувување сигнализира аларм ако две пакети се одложат највисоко ...

Опрема за автоматско полнење во прав BD-21-S

7163

989444
  • Автоматска опрема за полнење прав
  • Пакување во прав

Автоматска машина за полнење во прав BD-21-S е интелигентна машина за пакување што се користи за пакување млеко во прав, соја во прав, зачини, пестициди во форма на влажен прав, итн. Методот на мерење, формирање торба, пополнување со прав, запечатување на торбата , печатењето на бројот на серии и сечењето може да се изврши автоматски. Опремата може да спакува разни видови материјали, како што се гранули, прашоци, течности, таблети, итн. Во разни материјали за пакување: најразлични ламинирани филмови, како што се полипропилен / полиетилен, полиестер / алуминиумска фолија / полиетилен, полиестер / алуминиумска обвивка / полиетилен, најлон / полиетилен, полиестер / полиетилен. Опремен со процесор за контрола на секоја оперативна функција и конфигурирање на дијалогот на интерфејсот човекот-машина. Двојниот температурен канал се контролира хоризонтално и вертикално со интелигентен уред за контрола на температурата. Интелигентната саморегулирачка фотоцелија дискретно ја трансформира ориентацијата помеѓу светлината и сенката. Моќен анти-зачувување сигнализира аларм ако две пакети се одложат највисоко ...

1 ... 3 4 5