Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Оценка опрема ТОП-10 / Архива по категорија „Машини за прецизно дозирање на фармацевтски прашоци во пакување“ (Страница 2)

Машини за високо прецизно дозирање на фармацевтски прашоци во пакувањето

Вертикална опрема за полнење во прав GFL-40D

7174

989555
  • Опрема за вертикално полнење во прав
  • Медицински прав во пакувања

Вертикална опрема за полнење во прав GFL-40D е мултифункционална машина за пакување за лабави или тврди прав. Аугер-натоварувачот е управуван од сервомотор за мерење на волуменот и пополнувањето. Спирален транспортер. Транспортер за готови производи. Проверувач на метали детектор. Ротациона табела. Автоматски дози, пополнува и пакувања. Контејнерот SS304 е лесен за чистење и ги исполнува безбедносните и санитарните стандарди. Ротационата храна за завртки, независниот миксер и сервомотор обезбедуваат предности на брз одговор, голема брзина и сигурност.

Вертикална опрема за полнење во прав GFL-50D

7174

989554
  • Опрема за вертикално полнење во прав
  • Медицински пакувани прав

Вертикална машина за полнење во прав GFL-50D е мултифункционална машина за пакување за лабави или тврди прав. Аугер-натоварувачот е управуван од сервомотор за мерење на волуменот и пополнувањето. Спирален транспортер. Транспортер за готови производи. Проверувач на метали детектор. Ротациона табела. Автоматски дози, пополнува и пакувања. Контејнерот SS304 е лесен за чистење и ги исполнува безбедносните и санитарните стандарди. Ротационата храна за завртки, независниот миксер и сервомотор обезбедуваат предности на брз одговор, голема брзина и сигурност.

Опрема за полнење во прав XY-6A

7173

989550 година
  • Опрема за пополнување прав
  • Пакуван прав

Опремата за полнење во прав XY-6A се користи за пакување прав во прехранбената, медицинската и хемиската индустрија. Запечатување на задниот дел од торбата. Сите процеси на производство на торби, дозирање, полнење, запечатување, сечење и печатење на кодови можат да се вршат автоматски. Современата компјутерска контрола и погонскиот мотор се користат за контрола на должината на пакетот и локацијата на марката. Интелигентниот степен на контрола и контролорот PID овозможуваат максимална контрола на сите процеси. Материјали за пакување: BOPP / полиетилен, алуминиум / полиетилен, хартија / полиетилен, полиестер / обложена алуминиум / полиетилен, најлон / CPP.

Опрема за полнење во прав XY-6E

7173

989547 година
  • Опрема за пополнување прав
  • Пакувани прашоци

Опремата за полнење во прав XY-6E се користи за пакување прав во прехранбената, медицинската и хемиската индустрија. Запечатување на задниот дел од торбата. Сите процеси на производство на торби, дозирање, полнење, запечатување, сечење и печатење на кодови можат да се вршат автоматски. Современата компјутерска контрола и погонскиот мотор се користат за контрола на должината на пакетот и локацијата на марката. Интелигентниот степен на контрола и контролорот PID овозможуваат максимална контрола на сите процеси. Материјали за пакување: BOPP / полиетилен, алуминиум / полиетилен, хартија / полиетилен, полиестер / обложена алуминиум / полиетилен, најлон / CPP.

Опрема за автоматско пакување и запечатување во прав SZP-22

7173

989543
  • Опрема за автоматско пакување и запечатување во прав
  • Пакување во прав

Опрема за автоматско пакување и запечатување во прав SZP-22 се користи во прехранбената, медицинската, хемиската индустрија и др. За пакување прашоци во кеси, запечатување и триаголно запечатување.

1 2 3 4 5