Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Оценка опрема ТОП-10 / Архива по категорија „Автоматска опрема за дозирање и пакување на фармацевтски производи“ (Страница 7)

Опрема за автоматско дозирање и пакување за фармацевтски производи

Мулти-линија машина за автоматско пакување BD-11

7167

989728 година
  • Мулти-линија автоматска опрема за пакување
  • Пакување со топчиња во вид торба

Мулти-линиска автоматска опрема за пакување БД-11 се користи во прехранбената, медицинската, хемиската и други индустрии за пакување грануларен материјал во естетски и уреден пакет со торбички за перници. Користењето на овој модел ќе ги намали трошоците за работна сила, ќе ја зголеми ефикасноста на производството и релевантните санитарни стандарди. Оваа машина може да се направи специјално за клиентот, со присуство на 4-10 линии. Должината на торбата може да се постави дискреционо во рамките на стандардниот опсег и без да се заменат никакви уреди. Стабилниот и сигурен систем на влечење на материјалот за пакување до хоризонталниот уред за запечатување на топлина е контролиран од современ серво-погон, кој може значително да ја зголеми брзината на пакувањето и да обезбеди точност на должината на торбата. Опремена е со увезено прицврстувачко засилување со лагери и линеарни водни шини, гарантирајќи ја точноста и сигурноста на машината, како и високо сигурен и стабилен увезен PLC и екран на допир. Процесите на хоризонтална и ...

Мулти-линија автоматска машина за пакување BD-12

7167

989727 година
  • Мулти-линија автоматска опрема за пакување
  • Спакувана гранулат во вид торба

Мулти-линиска автоматска опрема за пакување BD-12 се користи во прехранбената, медицинската, хемиската и други индустрии за пакување грануларен материјал во естетска и уредна торба со перница. Користењето на овој модел ќе ги намали трошоците за работна сила, ќе ја зголеми ефикасноста на производството и релевантните санитарни стандарди. Оваа машина може да се направи специјално за клиентот, со присуство на 4-10 линии. Должината на торбата може да се постави дискреционо во рамките на стандардниот опсег и без да се заменат никакви уреди. Стабилниот и сигурен систем на влечење на материјалот за пакување до хоризонталниот уред за запечатување на топлина е контролиран од современ серво-погон, кој може значително да ја зголеми брзината на пакувањето и да обезбеди точност на должината на торбата. Опремена е со увезено прицврстувачко засилување со лагери и линеарни водни шини, гарантирајќи ја точноста и сигурноста на машината, како и високо сигурен и стабилен увезен PLC и екран на допир. Процесите на хоризонтална и ...

Опрема за товарање на материјал BD-37

7166

989726 година
  • Опрема за оптоварување на материјал
  • Вчитување на прав

Опремата за материјал за товарење БД-37 може да се примени на разни видови на производи. Ние можеме да обезбедиме сите видови лифтови.

Машина за завиткување и запечатување со голема брзина БСП-15

7166

989725 година
  • Машина за завиткување и запечатување со голема брзина
  • Пакување со групни кутии

БСП-15 опрема за завиткување со голема брзина со затворање и запечатување е модерен патентиран модел кој се користи главно за пакување на лекови и прехранбени производи. Автоматски акумулира група кутии и обвива со фолија. Менито со 60 артикли го контролира контролорот OMRON, како и, во основа, сите електрични делови од опремата се увезуваат. Брзина на пакување 16-34 пакувања / мин. Ова е добар избор бидејќи овој систем одговара на слична опрема произведена во Јапонија или Германија. Овој вид опрема спакува кутии со лекови во ракав, така што обезбедува широк спектар на употреба. Сите видови на производи може да се пакуваат со промена на различни модели. Синхронизацијата на машината и контролата на PLC обезбедуваат безбедност. Зачувувањето на ресурсите и зголемената ефикасност е поврзано со рационалноста и стабилноста на структурата на машината. Изберете од: нерѓосувачки челик / јаглероден челик, контролни копчиња / компјутерска контрола, економски компоненти / напредни компоненти, пакување / пакување со единечен производ ...

Опрема за пакување со двојно смалување БСП-19

7166

989723 година
  • Опрема за пакување со двојно кликнување
  • Пакет за групно шише

Опрема за пакување со двојно смалување БСП-19 е дизајнирана специјално за пакување минерална вода, сокови, вино, пиво, лекови во пакувања со шишиња, има стабилни функции и цврсто и уредно ги пакува производите. Овој модел е најпогоден за претпријатија со висока продуктивност. Може да биде опремено со копче со двојно стартување доколку е потребна голема брзина. Специјалниот дизајн на одделни делови, уредите за автоматско запечатување и машината за намалување на топлината со цилиндри, се користат засебно или заедно со други делови. Уредот за сечење (без греење) е направен во Италија и го исполнува меѓународниот стандард. Квалитетот на завиткување е густ и стабилен. Машината за пакување е опремена со активатор, вклучувајќи конверзија на фреквенција и електронска обработка на податоци, што го проширува опсегот на користени пакувања. Двоен кружен систем (внатрешен тунел на постојано загревање, нормална температура на надворешната обвивка) доведува до заштеда на ресурси и дава намалување на топлината со добар квалитет. Подвижна лента со тефлон направена во Германија, ...

1 ... 5 6 7 8 9 ... 18