Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Оценка опрема ТОП-10 / Архива по категорија „Автоматска опрема за дозирање и пакување на фармацевтски производи“ (Страница 5)

Опрема за автоматско дозирање и пакување за фармацевтски производи

Опрема за пакување во пакет како „перница“ HMR-19

7168

989672
  • Опрема за пакување на вреќи
  • Тип на пакет

Опремата за пакување торби HMR-21 е контролирана од контролер кој може да се програмира со програмабилен PLC. Опремата е опремена со електронски дисплеј TD-200 за прикажување на состојбата на опремата на ниво на очите, со што можете автоматски да ја прилагодите должината на пакетот директно на дисплејот лесно и брзо, без мануелна контрола. Двонасочно поставување на кодот на бојата: определување на бојата код од уредот за откривање на фотоелектрик и автоматска контрола на механизмот за изедначување, брзо и точно поставување на кодот на бојата. Четири групи на автоматски контролори на температура: контрола на температурата за секоја позиција за греење за автоматска контрола на температурата за подобрување на квалитетот на запечатување. Автоматско хранење материјали за пакување. Алуминиум / пластика со различни карактеристики.

Опрема за пакување во пакет како „перница“ HMR-21

7168

989669
  • Опрема за пакување на вреќи
  • Тип пакување

Опремата за пакување торби HMR-21 е контролирана од контролер кој може да се програмира со програмабилен PLC. Опремата е опремена со електронски дисплеј TD-200 за прикажување на состојбата на опремата на ниво на очите, со што можете автоматски да ја прилагодите должината на пакетот директно на дисплејот лесно и брзо, без мануелна контрола. Двонасочно поставување на кодот на бојата: определување на бојата код од уредот за откривање на фотоелектрик и автоматска контрола на механизмот за изедначување, брзо и точно поставување на кодот на бојата. Четири групи на автоматски контролори на температура: контрола на температурата за секоја позиција за греење за автоматска контрола на температурата за подобрување на квалитетот на запечатување. Автоматско хранење материјали за пакување. Алуминиум / пластика со различни карактеристики.

Опрема за автоматско удирање со дупки NPE 9A

7168

989668
  • Опрема за автоматско удирање со дупки
  • Закрпи лепенка

Опремата за автоматско дупчење NPE 9A е погодна за употреба со сите видови на опрема за наизменично пакување, машини за континуирано вертикално пакување, машини за хоризонтално пакување, итн. Ножот за брзо сечење на печат е изработен од силен и издржлив челик. Опремата е опремена со сензор за ротирање, автоматски ја следи брзината на печатот. Брзината на печат е синхрона со брзината на машината за пакување, точноста на позицијата и ефикасноста на печатот. Процесот го контролира интелигентен контролер преку копчињата, поставките се едноставни и удобни.

Мулти-влажна опрема за пакување гранули во кесички JWP-90

7168

989667 година
  • Мулти-влажна опрема за пакување гранули во кесички
  • Пакување кесички

Мулти-влажна опрема за пакување гранули во кесички JWP-90 кесички - машина за пакување во мек материјал за пакување со автоматско полнење. Се карактеризира со мала големина, компактна структура, мазна и сигурна работа и ефикасност на производството. Се користи во фармацевтската, прехранбената и козметичката индустрија. Се применува за пакување гранули, таблети, мини апчиња, итн. Автоматска контрола на компјутерот, регулаторна брзина на регулирање. Должината на торбите може постојано да се прилагоди без да се менуваат формите. Кориснички пријателски интерфејс за регулирање на запечатување, печатење, раздвојување на линијата за печат, сечење, оптеретување и др. Изработен во согласност со GMP стандардот.

Опрема за пакување целофан JWP-40

7168

989666
  • Опрема за пакување целофан
  • Групно пакување на медицински кутии

Опремата за пакување на целофан JWP-40 е целофантор на серија производни линии, што се користи во медицинската, храната, козметичката и другите сродни индустрии за фиксирање на купишта од картонски кутии со употреба на групно завиткување од шест страни. Овој вид на пакување обезбедува водоотпорност на производи, ги намалува трошоците за пакување и му дава одличен изглед на готовиот производ. Стандардна конфигурација: главна машина, интерфејс од човек-машина, PLC и куќиште од нерѓосувачки челик. Опремата е опремена со сервомотор и под контрола на контролорот PLC врши функции како што се распоредување на материјал за пакување, снабдување со кутии, завиткување, сечење и така натаму. Структурата на оваа опрема е едноставна и сигурна; комбинира механика и електрична енергија и користи компримиран воздух.

1 ... 3 4 5 6 7 ... 18