Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Оценка опрема ТОП-10 / Архива по категорија „Автоматска опрема за дозирање и пакување на фармацевтски производи“ (Страница 11)

Опрема за автоматско дозирање и пакување за фармацевтски производи

Автоматска машина за пакување торби за чај XPM-1

7162

989704
  • Автоматска машина за пакување торби за чај
  • Пакување чај во вреќа со чај

Опремата за пакување автоматски чај торби XPM-1 се користи за автоматско пакување на производи како што се мелен чај, медицински чај, кафе, итн. Во кеси со нишка. Целосен автоматски циклус: формирање торба, мерено полнење, запечатување на торби, сечење.

Автоматска опрема за пакување на цврста храна SZP-27

7162

989703
  • Опрема за автоматско пакување на цврста храна
  • Пакување со цврста храна

SZP-27 автоматска опрема за пакување на цврста храна е специјално дизајнирана и произведена за пакување производи како што се таблети, капсули и слични мали артикли.

Автоматска машина за пакување цврста храна SZP-29

7162

989702
  • Опрема за автоматско пакување на цврста храна
  • Пакување со цврста храна

SZP-29 автоматска опрема за пакување на цврста храна е специјално дизајнирана и произведена за пакување производи како што се таблети, капсули и слични мали артикли.

Опрема за автоматско цврсто пакување SZP-31

7162

989701
  • Опрема за автоматско пакување на цврста храна
  • Пакување капсули во торба

Автоматска опрема за пакување цврста храна SZP-31 е специјално дизајнирана и произведена за пакување производи како што се таблети, капсули и слични мали артикли.

Автоматска машина за пакување таблети и капсули WAN-65

7161

989700
  • Опрема за автоматско пакување на таблети и капсули
  • Пакувач за таблети

Автоматската опрема за пакување таблети и капсули WAN-65 е опремена со напреден уред за вибрирање за броење таблети, вибрирајќи во различни насоки. Амплитудата може непречено да се прилагоди во зависност од големината на таблетите. Плочката на сметката има шест работни позиции. Опсегот на големина на таблетот е φ12 × 24. Специјално дизајнираната табличка за четири позиции може да биде вклучена според барањата на корисникот. Опсегот на големината на таблетите е φ8,5 × 100. Во системот за производство на торби, се користи степер мотор. Го контролира PLC контролер со табла за допир. Опремено е со четиринасочен контролиран механизам за запечатување на топлина и сигурен систем за фото-електронски следи. Автоматски ги печати серискиот број, датумот на производство и етикетата за да ја срушат торбата. Лесно за ракување и сигурна опрема.

1 ... 9 10 11 12 13 ... 18