Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Архива по категорија „Оценка на опрема TOP-10“ (Страница 5)

Оценка опрема ТОП-10

Шифриран електричен код за датум на Inkjet NPE 15

7191 година

989897 година
  • Енкодер за енкодирање на ролери за мастило
  • Датум на печатење, баркодови

Екодираторот за датум на ролери за мастило NPE 15 е погоден за сите видови на вертикални дисконтинуирани машини за пакување и е широко користен во индустријата за храна, козметика, медицина и други. Како потрошен материјал, користи високо-квалитетни цврсти ролери мастила, кои обезбедуваат јасно печатење и, во исто време, ги намалуваат трошоците за печатење. Уникатната лизгачка глава за печатење произведува точен и чист принт. Едноставната структура на отстранливиот уред за печатење го олеснува и практикува заменувањето на ролерот за мастило.

NPE 2B Кодер за датум со голема брзина

7191 година

989896 година
  • Електричен енкодер за датум со голема брзина
  • Печат на датуми на кутии

Електричниот енкодер со голема брзина NPE 2B е најсоодветен за опрема за обележување со голема брзина. Се карактеризира со оригинален дизајн, компактна големина и леснотија на инсталација. Опремата може директно да се користи со етикета со голема брзина и брзината на обележување ќе биде синхрона со машината за обележување. Користејќи ја SCM технологијата, ви овозможува брзо и стабилно зголемување на температурата, температурата и позицијата на печатење се лесно прилагодливи.

Пневматски лента Dater NPE 18

7190

989895 година
  • Пневматски лента Датер
  • Датум на печатење на типот на пакетот

Пневматска лента NPE 18 е машина за кодирање погодна за опрема за континуирано пакување во пакет од типот торба. Широко се користи во медицинската, прехранбената индустрија, во производството на хемикалии за домаќинства. Прецизна дигитална контрола на температурата со практични поставки за параметрите. Врши обележување со компримиран воздух, пневматски компоненти и цилиндар на добро познати брендови овозможуваат стабилност и сигурност. Брзината на означување е синхрона со брзината на машината за пакување, со точна и прилагодлива позиција на печатење.

Штепер-енкодератор на мотор со ролери за мастило NPE 8A

7190

989893
  • Штепер моторен енкодер со валјак за мастило
  • Печати

Енкодер со степер мотор и мастило NPE 8A е најпогоден за опрема за пакување во пакет „перница“, за сите типови машини за хоризонтална амбалажа за автоматско печатење на датуми на производство, број на серии и други поврзани информации. Опремени со засилен мотор, обезбедуваат постојан квалитет и долг живот. Автоматски ја следи брзината на пакувањето и брзината на печатење синхроно со брзината на пакувањето. Голема брзина на кодирање, максимална брзина 400 пати / мин и брзина на линијата 50 m / min. Одвојна глава за печатење и специјална структура за замена на зборови, фонтовите се лесни за инсталирање или заменување.

Степер-енкодератор на мотор со ролери за мастило NPE 8AE

7190

989892
  • Степер-енкодератор на мотор со ролери за мастило NPE 8AE
  • Печатење на типот на торба

Енкодер со степер мотор и мастило NPE 8AE е најпогоден за опрема за пакување во вреќа од типот на перница, за сите типови на машини за хоризонтална амбалажа за автоматско печатење на датумот на производство, број на серии и други поврзани информации. Опремени со засилен мотор, обезбедуваат постојан квалитет и долг живот. Автоматски ја следи брзината на пакувањето и брзината на печатење синхроно со брзината на пакувањето. Голема брзина на кодирање, максимална брзина 400 пати / мин и брзина на линијата 50 m / min. Одвојна глава за печатење и специјална структура за замена на зборови, фонтовите се лесни за инсталирање или заменување.

1 ... 3 4 5 6 7 ... 48