Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Архива по категорија „Оценка на опрема TOP-10“ (Страница 40)

Оценка опрема ТОП-10

Автоматска машина за обележување торби за чај XPM-2

7162

989705
  • Автоматска машина за пакување чај торба со етикети
  • Чајни чанти со етикета

Автоматска опрема за пакување торби со чај со етикетата XPM-2 се користи за пакување исечена чај, кафе, суштината на женшен, диетален чај, медицински чај, билен чај и други чајни пијалоци. Целосен автоматски циклус: формирање торба, мерено полнење, запечатување торби, сечење, виси на конец, сечење ознаки и броење на готови производи, со што се намалуваат трошоците за работна сила и се зголемува ефикасноста на производството.

Автоматска машина за пакување торби за чај XPM-1

7162

989704
  • Автоматска машина за пакување торби за чај
  • Пакување чај во вреќа со чај

Опремата за пакување автоматски чај торби XPM-1 се користи за автоматско пакување на производи како што се мелен чај, медицински чај, кафе, итн. Во кеси со нишка. Целосен автоматски циклус: формирање торба, мерено полнење, запечатување на торби, сечење.

Автоматска опрема за пакување на цврста храна SZP-27

7162

989703
  • Опрема за автоматско пакување на цврста храна
  • Пакување со цврста храна

SZP-27 автоматска опрема за пакување на цврста храна е специјално дизајнирана и произведена за пакување производи како што се таблети, капсули и слични мали артикли.

Автоматска машина за пакување цврста храна SZP-29

7162

989702
  • Опрема за автоматско пакување на цврста храна
  • Пакување со цврста храна

SZP-29 автоматска опрема за пакување на цврста храна е специјално дизајнирана и произведена за пакување производи како што се таблети, капсули и слични мали артикли.

Опрема за автоматско цврсто пакување SZP-31

7162

989701
  • Опрема за автоматско пакување на цврста храна
  • Пакување капсули во торба

Автоматска опрема за пакување цврста храна SZP-31 е специјално дизајнирана и произведена за пакување производи како што се таблети, капсули и слични мали артикли.

1 ... 38 39 40 41 42 ... 48