Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Архива по категорија „Оценка на опрема TOP-10“ (Страница 34)

Оценка опрема ТОП-10

Смалете ја линијата за пакување за долги производи во филмот БСП-12

7166

989766
  • Смалете ја линијата за пакување за долги производи во филмот

Линијата БСП-12 за намалување на амбалажа на долги производи во филм - права линија за смалување, е дизајнирана специјално за употреба во областа на градежни материјали, се користи за пакување на звучноизолирани плочки, цигли, дрвени подови и други дрвени подови, како и разни други систематски снабдени градежни материјали. Материјалите спакувани на овој начин се лесни за транспорт и складирање, амбалажата дава уреден изглед, хидроизолациони и својства на прав, а исто така спречува и магла. Се состои од неколку делови, од кои секоја има и обични нозе и валчести нозе, погодни за движење и испорака. Двоен кружен систем (внатрешен тунел на постојано загревање, нормална температура на надворешната обвивка) доведува до заштеда на ресурси и дава намалување на топлината со добар квалитет. Брзината на моторот може да се прилагоди за да одговара на различни големини на пакувањето. Линијата за запечатување е тесна и уредна.

Опрема за хоризонтално завиткување BSP-2

7166

989765 година
  • Опрема за хоризонтално завиткување
  • Кутии за целофан

Хоризонталната опрема за завиткување на БСП-2 е наменета за завиткување на лекови во тенки кутии, кои се наоѓаат во група во неколку слоеви и неколку редови во исто време. Оваа машина за групно пакување формира збир на кутии со инјекции, лузни, капсули, мази, капки за очи и други производи и го обвиткува филмот во заеднички пакет. Овој модел работи со постојана брзина од 15-25 пакувања / мин и може да собере производна линија заедно со картонска машина, со брзина од 150-250 кутии / мин. Патентираната технологија на машина за пакување со голема брзина со палета ќе ги изврши сите видови амбалажа, на пример, 1 × 10, 2 × 5, 1 × 5, заменувајќи слична опрема од Германија. Овој процес на пакување се нарекува „ладна амбалажа“ заради недостаток на пренесување на температурата. Без намалување, машината може да одржува номинална моќност од 9 kW на час (во однос на машината за смалување и машината за пакување цигари во проирен филм), и со тоа да ги намали трошоците за еден пакет ....

Опрема за завиткување на целофан хоризонтална голема брзина BSP-30

7166

989764
  • Опрема за завиткување на целофан со голема брзина
  • Пакување со кутии

Хоризонтална опрема за завиткување на целофан со голема брзина БСП-30. Овој патентиран модел работи со брзина од 18-25 пакувања / мин и може да претставува производна линија во комбинација со картонска машина со брзина од 180-280 кутии / мин. Машината може да изведува различни типови на амбалажи, на пример 1 × 10, 2 × 5, 1 Suit 5. Погодно е за пакување кутии со инјекции, лобуси, капсули, мази, капки за очи, итн. И може да замени слична опрема од Германија. Овој процес на пакување се нарекува „ладна амбалажа“ заради недостаток на пренесување на температурата. Без намалување, машината може да одржува номинална моќност од 9 kW на час (во однос на машината за смалување и машината за пакување цигари во проирен филм), и со тоа да ги намали трошоците за еден пакет. Ова е најдобриот избор за заштеда на трошоците за пакување од областа на фармацевтската амбалажа. Може да се поврзе со сите видови машини за картони за пилотско производство, како и со крајната линија ...

Алуминиум / пластична опрема за пакување на автоматска цврста заптивка HMR-17

7165 година

989760
  • Алуминиум / пластика за автоматска тесна опрема за запечатување
  • Таблети со блистер

Алуминиум / пластика HMR-17 Автоматска опрема за пакување со затегнување на заптивка е дизајнирана и произведена со напредна технологија на внатрешни и надворешни уреди во умот и е најоптимизирана опрема за пакување за заштита на животната средина. Оваа машина е собрана во три дела и може да се спакува и транспортира одделно. Интеграцијата на механизмот, електричната енергија и гасот, ги комплетира одделно сите процедури, вклучително и загревање, формирање на блистер, автоматско оптеретување, запечатување и синхроно регулирање на алуминиум-пластични ленти, откривање на празни плускавци, круто обликување на алуминиум, секундарно запечатување на топлина и сл. печатење на серии, печат и собирање на отпад и др под контрола на контролорот PLC. Оваа опрема е наменета за пакување во блистер Алуминиум / Пластика, Алуминиум / Алуминиум, Алуминиум / Пластика / Алуминиум.

Опрема за пакување во пакет како „перница“ HMR-20

7165 година

989759
  • Опрема за пакување на вреќи
  • Тип пакување

Опремата за пакување на вреќи HMR-20 е контролирана од контролер кој може да се програмира со програмабилен PLC. Опремата е опремена со електронски дисплеј TD-200 за прикажување на состојбата на опремата на ниво на очите, со што можете автоматски да ја прилагодите должината на пакетот директно на дисплејот лесно и брзо, без мануелна контрола. Двонасочно поставување на кодот на бојата: определување на бојата код од уредот за откривање на фотоелектрик и автоматска контрола на механизмот за изедначување, брзо и точно поставување на кодот на бојата. Четири групи на автоматски контролори на температура: контрола на температурата за секоја позиција за греење за автоматска контрола на температурата за подобрување на квалитетот на запечатување. Автоматско хранење материјали за пакување. Алуминиум / пластика со различни карактеристики.

1 ... 32 33 34 35 36 ... 48