Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Архива по категорија „Оценка на опрема TOP-10“ (Страница 33)

Оценка опрема ТОП-10

Опрема за пакување со двојно смалување БСП-19

7166

989775 година
  • Опрема за пакување со двојно кликнување
  • Пакет за групно шише

Опрема за пакување со двојно смалување БСП-19 е дизајнирана специјално за пакување минерална вода, сокови, вино, пиво, лекови во пакувања со шишиња, има стабилни функции и цврсто и уредно ги пакува производите. Овој модел е најпогоден за претпријатија со висока продуктивност. Може да биде опремено со копче со двојно стартување доколку е потребна голема брзина. Специјалниот дизајн на одделни делови, уредите за автоматско запечатување и машината за намалување на топлината со цилиндри, се користат засебно или заедно со други делови. Уредот за сечење (без греење) е направен во Италија и го исполнува меѓународниот стандард. Квалитетот на завиткување е густ и стабилен. Машината за пакување е опремена со активатор, вклучувајќи конверзија на фреквенција и електронска обработка на податоци, што го проширува опсегот на користени пакувања. Двоен кружен систем (внатрешен тунел на постојано загревање, нормална температура на надворешната обвивка) доведува до заштеда на ресурси и дава намалување на топлината со добар квалитет. Подвижна лента со тефлон направена во Германија, ...

Острижете ја опремата за пакување БСП-20

7166

989774
  • Смали опрема за пакување
  • Пакување со пакувања

Опрема за пакување за стегање БСП-20 е специјално дизајнирана за пакување со пакети со платформа (заптивка), како што е јогурт во сад во форма на сад, млеко во прав, овошни сокови, соја млеко, минерална вода во сад во форма на сад или шише. Синхронизацијата на машината и контролата на PLC обезбедуваат безбедност. Сите видови на производи може да се пакуваат со промена на различни модели. Зачувувањето на ресурсите и зголемената ефикасност е поврзано со рационалноста и стабилноста на структурата на машината. Изберете од: нерѓосувачки челик / јаглероден челик, контролни копчиња / компјутерска контрола, економични компоненти / напредни компоненти, пакување со единечен производ / повеќекратно пакување на производи.

Опрема за хоризонтално завиткување BSP-18

7166

989773
  • Опрема за хоризонтално завиткување
  • Завиткајте

Хоризонталната опрема за завиткување BSP-18 е наменета за завиткување на лекови во тенки кутии, кои се наоѓаат во група во неколку слоеви и неколку редови во исто време. Синхронизацијата на машината и контролата на PLC обезбедуваат безбедност. Сите видови на производи може да се пакуваат со промена на различни модели. Зачувувањето на ресурсите и зголемената ефикасност е поврзано со рационалноста и стабилноста на структурата на машината. Колекторот за собирање група на кутии за завиткување се разликува од јазлите на слична опрема на други производители. Специјалниот дизајн и одбивањето на ротирачкото вратило за отворање и затворање на уредот целосно ја елиминираа бучавата. За да се постигне безжична комуникација со компјутер, се користат дијалог и софтвер од човек-машина. Пристапете до бесплатна надградба. Модулот за контрола на температурата Омрон е контролиран од PLC контролер. Постои резервен термоспој на излезните канали (нема потреба да се запре ако термопарката е скршена, друг може да се користи автоматски). Континуираната контрола на температурата и домаќинот се постигнува благодарение на ...

Опрема за пакување прозорци и врати БСП-10

7166

989772
  • Опрема за пакување на прозори и врати

Опрема за пакување прозорци и врати БСП-10 - производна линија за намалување на пакувањето - беше развиена специјално за пакување на врати и прозорци и вклучува три дела: филмска обвивка, уред за запечатување и тунелна комора за филм што се смалува со топлина. Апаратот за запечатување доаѓа со подвижна лента со прилагодлива брзина, камерата за смалување филм е опремена со систем за двојна вентилација. Елементите за греење се рамномерно распоредени низ горниот дел, од двете страни на тунелот. Транспортениот појас за намалување на тунелот е изработен од не'рѓосувачки челик, механизмот на ланецот е затворен за да се спречи загадување на маслото од подвижникот. Изберете од: нерѓосувачки челик / јаглероден челик, контролни копчиња / компјутерска контрола, економични компоненти / напредни компоненти, пакување со единечен производ / повеќекратно пакување на производи.

Опрема за завиткување за завиткување BSP-11

7166

989771
  • Опрема за завиткување на завиткување

Опремата за запечатување филм-затворање БСП-11 е дизајнирана специјално за употреба во областа на градежни материјали, а се користи за пакување на плочи за изолација на звук, тули, дрвени подови и други дрвени подови, како и разни други систематски снабдени градежни материјали. Материјалите спакувани на овој начин се лесни за транспорт и складирање, амбалажата дава уреден изглед, хидроизолациони и својства на прав, а исто така спречува и магла. Отстранлив нож со постојана форма со постојана температура. Постојаната температура се одржува благодарение на PID. Циркулацијата на ладен воздух одржува постојана температура на печката, што ви овозможува да постигнете убава и точна филмска обвивка по смалувањето. Куќиштето е изработено од ладно валани лимови од јаглероден челик со термичка пластика за прскање и плоча од не'рѓосувачки челик. Контрола и други важни елементи со добар квалитет произведени од ОМРОН, Јапонија. Разумна и стабилна структура, заштеда на енергија и високо ниво на безбедност.

1 ... 31 32 33 34 35 ... 48