Се препорачува сигурна услуга

Каталог / Архива по категорија „Оценка на опрема TOP-10“ (Страница 3)

Оценка опрема ТОП-10

Линеарно плакнење на воздухот од пластични и стаклени шишиња JFQ-4

7197 година

989782 година
  • Линеарно плакнење на воздухот од пластични и стаклени шишиња
  • Шишиња по чистење

JFQ-4 линеарното плакнење на воздухот за пластични и стаклени шишиња се користи за плакнење на шишињата со чист компресиран воздух што влегува во шишето, го исплакнува одвнатре, а потоа се вшмукува преку друг приклучок. Бидејќи машината е целосно затворена, прашина, прашина, капки вода и нечистотии во шишето или на theидовите на шишето се издувуваат од воздух. Едноставен дизајн, стабилно работење, лесно ракување и ниска цена за одржување. Опремен со генератор на хидрониум, ја неутрализира статичката електрична енергија, ефикасно отстранува прашина на внатрешната површина на шишињата. Автоматскиот транспортер е опремен со порти за индексирање на шишиња за контрола на движењето на контејнерите. Не се потребни алатки за промена на млазниците или индексирање на портите. Процесот е контролиран од PLC контролер и човечки-машински интерфејс. Бројачот со број на шишиња го запишува бројот на завршени циклуси на чистење. Ефективно исчистете ги загадувачите како чипови од прашина и картони. Загадувачите се вшмукуваат преку вакуумска цевка, не се шират и не ...

Линеарно плакнење на воздухот од пластични и стаклени шишиња JFQ-8

7197 година

989781 година
  • Линеарно плакнење на воздухот од пластични и стаклени шишиња
  • Опрема за плакнење

JFQ-8 линеарното плакнење на воздухот за пластични и стаклени шишиња се користи за да се исплакнат шишињата со чист, компресиран воздух што влегува во шишето, да го исплакне одвнатре, а потоа да се вшмукува преку друг штекер. Бидејќи машината е целосно затворена, прашина, прашина, капки вода и нечистотии во шишето или на theидовите на шишето се издувуваат од воздух. Едноставен дизајн, стабилно работење, лесно ракување и ниска цена за одржување. Опремен со генератор на хидрониум, ја неутрализира статичката електрична енергија, ефикасно отстранува прашина на внатрешната површина на шишињата. Автоматскиот транспортер е опремен со порти за индексирање на шишиња за контрола на движењето на контејнерите. Не се потребни алатки за промена на млазниците или индексирање на портите. Процесот е контролиран од PLC контролер и човечки-машински интерфејс. Бројачот со број на шишиња го запишува бројот на завршени циклуси на чистење. Ефективно исчистете ги загадувачите како чипови од прашина и картони. Загадувачите се вшмукуваат преку вакуумска цевка, не се шират и не ...

Линеарно плакнење на воздухот од пластични и стаклени шишиња JFQ-12

7196 година

989780
  • Линеарно плакнење на воздухот од пластични и стаклени шишиња
  • Плакнење, чистење шишиња

JFQ-12 линеарното плакнење на воздухот за пластични и стаклени шишиња се користи за да се исплакнат шишињата со чист, компресиран воздух што влегува во шишето, го исплакнува однатре, а потоа се вшмукува преку друг штекер. Бидејќи машината е целосно затворена, прашина, прашина, капки вода и нечистотии во шишето или на theидовите на шишето се издувуваат од воздух. Едноставен дизајн, стабилно работење, лесно ракување и ниска цена за одржување. Опремен со генератор на хидрониум, ја неутрализира статичката електрична енергија, ефикасно отстранува прашина на внатрешната површина на шишињата. Автоматскиот транспортер е опремен со порти за индексирање на шишиња за контрола на движењето на контејнерите. Не се потребни алатки за промена на млазниците или индексирање на портите. Процесот е контролиран од PLC контролер и човечки-машински интерфејс. Бројачот со број на шишиња го запишува бројот на завршени циклуси на чистење. Ефективно исчистете ги загадувачите како чипови од прашина и картони. Загадувачите се вшмукуваат преку вакуумска цевка, не се шират и не ...

Опрема за печатење на топ лента NPE 1A

7191 година

989730
  • Опрема за касета за датум на работната површина
  • Датум на цртање, баркод

Опремата за кодирање на десктопот NPE 1A е полуавтоматска машина за топла кодирање, која не само што може да изврши континуирано автоматско печатење, туку може да се контролира и со прекинувач за нозе за печатење на датумот, број и тежина на хартиени кутии, етикети и разни други трговски марки. Направено од висококвалитетен елоксиран алуминиум и не'рѓосувачки челик. Притисокот за печатење е погоден за поставување и може да печати јасни и неизбришливи карактери. Може да испечати 1-10 реда, со прилагодлива висина на печатење, многу поширок простор за печатење.

Опрема за работна површина со ролери за мастило за печат на датум NPE 1B

7191 година

989728 година
  • Опрема за работна површина со ролери за мастило за датум на цртање
  • Апликација за код

Десктоп опремата со валјаци за мастило за печат на датум NPE 1B е полуавтоматска машина за топла печат, која не само што може да изврши континуирано автоматско печатење, туку може да се контролира и со прекинувач за нозе за печатење на датумот, број и тежина на хартиени кутии, етикети и други различни брендови. Направено од висококвалитетен елоксиран алуминиум и не'рѓосувачки челик. Опремен со висококвалитетен ролер за цврсто мастило и печати јасни карактери со помали трошоци за печатење. Може да испечати 1-10 реда, со прилагодлива висина на печатење, многу поширок простор за печатење.

1 2 3 4 5 ... 48